OptimeSys Group Oy

Tietoturvaan erikoistunut OptimeSys vahvistaa osaamistaan Apple-laiteympäristöissä ostamalla Update Services HK Oy:n liiketoiminnan

Jaa

Espoo 10.1.2018. Tietoturvapalveluita tarjoava OptimeSys-konserni on ostanut Update Services HK Oy:n koko liiketoiminnan.

Update Services HK Oy on vuonna 1999 perustettu, Apple-laiteympäristöjen tuki-, asennus- ja ylläpitopalveluihin erikoistunut yritys. Yhtiöllä on toimipaikka Helsingissä ja sen viime vuoden liikevaihto oli 332 000 €.

OptimeSys on voimakkaassa kasvussa oleva tietoturvapalveluita tarjoava yritys, jonka toimipaikat sijaitsevat Espoossa ja Tampereella. Yhtiön vuoden 2017 liikevaihto on n. 7M€ ja suunnitelmallisen kasvun myötä henkilöstön määrä on noussut yli 50 työntekijän.

Yrityskaupalla OptimeSys vahvistaa osaamistaan Mac-ympäristöissä ja pystyy jatkossa tarjoamaan aiempaa tehokkaammin tietoturvaratkaisuja Mac-ympäristöihin.

”Olen iloinen alkavasta yhteistyöstämme. Usein yritykset haluavat kaikki IT-palvelut samalta toimittajalta, ja erityisesti tietoturvaratkaisut ovat olleet viime aikoina kysyttyjä. Yhdistyminen OptimeSysin kanssa mahdollistaa aiempaa monipuolisemmat ja laajemmat palvelut Updaten asiakkaille, erityisesti tietoturvan osalta.”, kertoo Heikki Komulainen, Update Services Oy:n toimitusjohtaja.

OptimeSysin reipas kasvuvauhti jatkuu

Tietoturva-alan suunnannäyttäjäksi tähyävä OptimeSys on kasvanut voimakkaasti viimevuosina. Kasvu ollut pääosin orgaanista, mutta jatkossakin yrityskaupat tulevat olemaan merkittävässä roolissa. OptimeSys arvioi liikevaihdon kasvun yltävän vuonna 2018 noin 35-45 prosenttiin verrattuna vuoden 2017 liikevaihtoon.

Uusin kauppa vakiinnuttaa OptimeSysin paikkaa tietoturva-alalla entisestään.

”Tietoturva-ala on yleisesti voimakkaassa kasvussa ja asiakastarpeet laajenevat jatkuvasti. Erityisesti viime aikaiset Mac-ympäristöihin kohdistuneet tietoturvauhat ovat kasvattaneet tietoturvapalveluiden kysyntää Applen laiteympäristöihin. Strategiamme keskeisiä tavoitteita on aina ollut vastata asiakastarpeisiin monipuolisten tietoturvaratkaisujen ja ensiluokkaisen palvelun avulla, ja tämän yhteistyön myötä pystymme paremmin vastaamaan asiakkaidemme kasvaviin tietoturvatarpeisiin Mac-ympäristöissä”, kertoo OptimeSysin toimitusjohtaja Kimmo Ojala.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Kimmo Ojala
CEO
Optimesys Group Oy
+358 40 776 9984

Linkit

Tietoja julkaisijasta

OptimeSys Group Oy
OptimeSys Group Oy
Sinikalliontie 3 D
02630 ESPOO

020 776 9480 (klo 9-16)https://www.optimesys.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta OptimeSys Group Oy

Tietoturvan asiantuntijayritys OptimeSys laajentaa toimintaansa Suomessa31.8.2018 08:00Tiedote

Tietoturvan asiantuntijayritys OptimeSys on ostanut Fin-Lan Tampere Oy:n sekä WizIT Oy:n liiketoiminnan. Fin-Lan Tampere ja WizIT ovat ICT-alan palveluyrityksiä, joiden toiminta on keskittynyt Pirkanmaalle ja Turun talousalueelle. OptimeSys on voimakkaassa kasvussa oleva tietoturvaan erikoistunut ICT-alan palveluyritys. Toteutuneet yrityskaupat tukevat OptimeSysin kasvustrategiaa Suomessa ja kauppojen myötä OptimeSys vahvistaa entisestään toimintaansa alueella.

Tietoturvaratkaisuiden globaali markkinajohtaja Trend Micro on valinnut OptimeSys:n asiantuntijakumppanikseen Pohjoismaissa20.8.2018 07:00Tiedote

Päätelaitteiden, pilven ja konesalin tietoturvaratkaisuiden globaali markkinajohtaja Trend Micro on valinnut OptimeSysin asiantuntijakumppanikseen tuottamaan ”Trend Micro Professional Services”-palvelut Pohjoismaissa ja Baltiassa. Jatkossa OptimeSys tuottaa ja toteuttaa Trend Micro-asiakkaille tuki-ja ylläpitopalveluita kaikkialla Pohjoismaissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme