OptimeSys Group Oy

Tietoturvayhtiö OptimeSys yhteistyöhön Palo Alto Networksin kanssa

Jaa

Optimesys aloittaa yhteistyön tietoturvavalmistaja Palo Alto Networksin kanssa.

OptimeSys Group Oy ja Palo Alto Networks ovat sopineet Palo Alto Networksin tietoturvaratkaisujen jälleenmyynnistä Suomessa. Palo Alto Networks on yksi maailman suurimmista seuraavan sukupolven palomuurien valmistaja. Yhtiön palomuuriratkaisut sopivat toimialasta riippumatta kaikille keskisuurille ja suurille yrityksille ja julkisille organisaatioille, jotka panostavat digitaalisen infrastruktuurinsa turvaamiseen.

 "Palo Alto on loistava täydennys palveluvalikoimaamme. Olemme nähneet, että asiakkaidemme kokoluokan kasvaessa suurempiin pörssiyrityksiin, on Palo Alto Networksin ratkaisuille vahvaa kysyntää. Olemme iloisia, että saamme vahvistettua liiketoimintaamme edelleen yhteistyössä Palo Alto Networksin kanssa", toteaa Kimmo Ojala, OptimeSys Group:n toimitusjohtaja.

OptimeSys ja Palo Alto Networks vahvistavat asemiaan Suomessa
 

OptimeSys on voimakkaassa kasvussa oleva tietoturvapalveluita tarjoava yritys, jonka toimipaikat sijaitsevat Espoossa ja Tampereella. Yhtiön vuoden 2017 liikevaihto on n. 7M€ ja suunnitelmallisen kasvun myötä henkilöstön määrä on noussut yli 50 työntekijän. OptimeSys arvioi liikevaihdon kasvun yltävän vuonna 2018 noin 35-45 prosenttiin verrattuna vuoden 2017 liikevaihtoon. Palo Alto Networks on perustettu vuonna 2005 ja se on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Vuonna 2017 yrityksen liikevaihto ylti 1,8 miljardiin dollariin. Palo Alto Networks on sijoittunut toistuvasti Gartner & Forresterin vertailussa kirkkaimmille sijoille. Suomessa Palo Alto on aloittanut toimintansa vuonna 2008.

"Palo Alto Networks on arvostettu toimija alalla ja heidän ratkaisunsa ovat hieno lisäys palveluvalikoimaamme. Strategiamme keskiössä on palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti tietoturva-asioissa; aina ympäristön kartoituksesta oikeiden ratkaisuiden valintaan ja käyttöönottoon sekä edelleen koko ympäristön valvontaan, hallintaan ja jatkokehittämiseen. Asiakastarpeet kasvavat ja muuttuvat ja kehittämällä ratkaisuvalikoimaamme uusilla kumppanuuksilla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina juuri heidän ympäristöönsä soveltuvan ratkaisun", lisää Ojala.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

OptimeSys Group Oy
OptimeSys Group Oy
Sinikalliontie 3 D
02630 ESPOO

020 776 9480 (klo 9-16)https://www.optimesys.fi

OptimeSys on vuonna 2007 perustettu tietoturva- ja ICT palveluita tuottava asiantuntijayritys. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Espoossa ja Tampereella.

OptimeSysyin ydinosaamista ovat korkeatasoiset tietoturvapalvelut, laitteet ja järjestelmät joiden avulla suojautua verkkorikollisia vastaan. OptimeSysin asiakkaina on niin tunnettuja pörssiyrityksiä kuin muutaman kymmenen hengen pienyrityksiäkin. OptimeSys toimii myös valtio- ja julkissektorilla täyttäen valtionlaitosten korkeat tietoturvavaatimukset.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta OptimeSys Group Oy

Tietoturvan asiantuntijayritys OptimeSys laajentaa toimintaansa Suomessa31.8.2018 08:00Tiedote

Tietoturvan asiantuntijayritys OptimeSys on ostanut Fin-Lan Tampere Oy:n sekä WizIT Oy:n liiketoiminnan. Fin-Lan Tampere ja WizIT ovat ICT-alan palveluyrityksiä, joiden toiminta on keskittynyt Pirkanmaalle ja Turun talousalueelle. OptimeSys on voimakkaassa kasvussa oleva tietoturvaan erikoistunut ICT-alan palveluyritys. Toteutuneet yrityskaupat tukevat OptimeSysin kasvustrategiaa Suomessa ja kauppojen myötä OptimeSys vahvistaa entisestään toimintaansa alueella.

Tietoturvaratkaisuiden globaali markkinajohtaja Trend Micro on valinnut OptimeSys:n asiantuntijakumppanikseen Pohjoismaissa20.8.2018 07:00Tiedote

Päätelaitteiden, pilven ja konesalin tietoturvaratkaisuiden globaali markkinajohtaja Trend Micro on valinnut OptimeSysin asiantuntijakumppanikseen tuottamaan ”Trend Micro Professional Services”-palvelut Pohjoismaissa ja Baltiassa. Jatkossa OptimeSys tuottaa ja toteuttaa Trend Micro-asiakkaille tuki-ja ylläpitopalveluita kaikkialla Pohjoismaissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme