Laurea

Tiina Rannalle tunnustus korkeakouluturvallisuuden kehittämisestä

Jaa

Laurea-ammattikorkeakoulun turvallisuusjohtaja Tiina Rannalle on myönnetty Maanpuolustuskurssiyhdistys ry:n hallinnoiman Päiviö Hetemäen rahaston tunnustuspalkinto. Palkinto myönnettiin tunnustuksena Rannan tekemästä ansiokkaasta työstä turvallisuuden kehittämiseksi suomalaisissa korkeakouluissa ja muissa oppilaitoksissa. Tunnustuspalkinto luovutettiin torstaina 19. lokakuuta Helsingissä.

Kuvassa Laurea-ammattikorkeakoulun turvallisuusjohtaja Tiina Ranta.
Kuvassa Laurea-ammattikorkeakoulun turvallisuusjohtaja Tiina Ranta.

Tiina Ranta on toiminut Laurea-ammattikorkeakoulun turvallisuusjohdossa vuodesta 2012 lähtien. Turvallisuusjohtajana hän vastaa korkeakoulun turvallisuusjohtamisesta yhteistyössä Laurean eri toimijoiden kanssa.

Ranta toimii myös useassa eri valtakunnallisessa turvallisuusjohtamista kehittävässä verkostossa. Merkittävin näistä on Ammattikorkeakoulujen turvallisuusverkosto, jonka puheenjohtajana Ranta on toiminut vuodesta 2014 lähtien.

”Olen todella otettu tästä huomionosoituksesta ja arvostan todella paljon sitä, että monen vuoden intensiivinen työ tällä tavalla huomioidaan”, Ranta kuvailee.

”Samalla haluan korostaa, että vaikka palkinto nyt myönnettiin minulle, niin tämä on tunnustus kaikille korkeakouluturvallisuutta Suomessa kehittäneille toimijoille. Yksin ei kukaan turvallisuutta rakenna, joten kiitos kuuluu kaikille verkostoille ja yhteistyökumppaneille.”

Tiina Ranta on iloinen siitä, että Laureassa systemaattista korkeakouluturvallisuuden kehittämistyötä on tehty jo usean vuoden ajan ja työ alkaa tuottaa tulosta.

”Laureassa merkille pantavaa on erityisesti se, että turvallisuustyöhön osallistuu tällä hetkellä yhä useampi laurealainen”, hän korostaa.

”Turvallisen korkeakouluyhteisön rakentaminen lähtee liikkeelle siitä, että saamme ihmiset aidosti kiinnostumaan ja tulemaan mukaan turvallisuustyöhön esimerkiksi ilmoittamalla turvallisuushavainnoistaan. Minusta Laureassa turvallisuutta on viety eteenpäin hyvässä hengessä - ja niin myös tulevaisuudessa tehdään.”

Maanpuolustuskurssiyhdistys ry:n Päiviö Hetemäen rahaston tarkoituksena on palkita kokonaisturvallisuuden eri aloilla suoritettavaa ansiokasta kehitystyötä sekä tukea valtakunnan puolustusvalmiuden edistämiseksi tapahtuvaa tutkimustyötä, kasvatusta ja muuta toimintaa.

Lisätietoja:

Turvallisuusjohtaja Tiina Ranta, Laurea-ammattikorkeakoulu
Puh. 046 856 7891, tiina.ranta(at)laurea.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Laurea viestintä:
viestinta@laurea.fi

Kuvat

Kuvassa Laurea-ammattikorkeakoulun turvallisuusjohtaja Tiina Ranta.
Kuvassa Laurea-ammattikorkeakoulun turvallisuusjohtaja Tiina Ranta.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Laurea
Laurea
Ratatie 22
01300 Vantaa

09 8868 7150http://www.laurea.fi

Laurea-ammattikorkeakoulu toimii Uudellamaalla kuudella kampuksella. Opiskelussa keskeistä ovat työelämän tarpeista tulevat aidot toimeksiannot, kuten projektit, joiden ansiosta opiskelijat verkostoituvat jo opiskeluaikanaan ja oppivat tärkeitä työelämässä tarvittavia taitoja. Laurea-yhteisöön kuuluu noin 7 800 opiskelijaa, 500 henkilökunnan jäsentä ja 22 000 Laurean alumnia. Laurea on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhteisö.

Laureassa tehdään käytännönläheistä tutkimus- ja kehitystyötä strategisilla tutkimusalueilla, jotka perustuvat tulevaisuuden tarpeisiin ja vahvaan osaamiseen sosiaali- ja terveysalalla, palveluliiketoiminnassa sekä turvallisuudessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Laurea

Jäitkö yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa? Laurea-ammattikorkeakoulussa on vielä paikkoja kolmessa englanninkielisessä koulutuksessa28.6.2018 08:47Tiedote

Korkeakoulujen kevään 2018 yhteishaun opiskelijavalinnat on julkaistu viimeistään tänään torstaina 28.6. Opetushallituksen lähettämät tuloskirjeet on lähetetty kaikille hakijoille. Laurea-ammattikorkeakoulu järjestää kuitenkin vielä lisähaun kevään yhteishaussa täyttämättä jääneisiin opiskelupaikkoihin kolmessa englanninkielisessä koulutuksessa. Lisähaun tarkoituksena on tarjota syksyksi mahdollisimman monelle halukkaalle opiskelupaikka ammattikorkeakoulussa.

Messut vangeille ja yhdyskuntaseuraamusta suorittaville nyt toista kertaa Suomessa17.5.2018 12:37Tiedote

Helsingin Dallapénpuistossa järjestetään tiistaina 22. toukokuuta toiset rikostaustaisille suunnatut messut. Tänä vuonna myös rikostaustaisten perheet on huomioitu erityisesti messujen ohjelmassa. Vankimessujen tarkoituksena on ohjata ja tuoda tietoa palveluista, joita vangit ja muut rikostaustaiset sekä heidän läheisensä voivat käyttää rangaistuksen aikana ja sen jälkeen. Messuilla esittäytyy asumispalvelujen, oppilaitosten ja työllistymishankkeiden edustajia, päihdetyön yksiköitä, lapsi-, perhe- ja omaistyön palveluja, sekä monia muita palveluntuottajia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme