Espoon kaupunki - Esbo stad

Tila- ja asuntojaosto hyväksyi Hösmärinpuiston päiväkodin ja kaupunginpuutarhan puutyöhallin hankesuunnitelmat

Jaa
Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto merkitsi tiedoksi Tilapalvelut-liikelaitoksen ennakkotilinpäätöksen vuodelta 2022 ja hyväksyi sekä Hösmärinpuiston päiväkodin että kaupunginpuutarhan puutyöhallin hankesuunnitelman.

Ennakkotilinpäätös 2022 merkittiin tiedoksi

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto merkitsi tiedoksi Tilapalvelut-liikelaitoksen ennakkotilinpäätöksen vuodelta 2022 liitteineen.

Liikelaitoksen vuoden 2022 tulos oli 25,0 miljoonaa euroa, joka ylitti tulostavoitteen 5,2 miljoonalla eurolla.

Talonrakennusinvestointihankkeet toteutuivat valtuuston päättämän talousarvion sekä taloussuunnitelman investointiohjelman aikataulun ja kustannusarvion mukaan. Vuoden 2022 määrärahat alittuivat talousarvioon nähden 49,3 miljoonalla euroa.

Varsinainen tilinpäätös käsitellään 20.3.2023 kokouksessa.

Hösmärinpuiston päiväkodin hankesuunnitelma hyväksyttiin

Jaosto hyväksyi Hösmärinpuiston päiväkodin hankesuunnitelman.

Hankkeessa Espoon keskuksen palvelualueella sijaitseva Hösmärinpuiston koulu- ja päiväkotirakennus on tarkoitus muuttaa kokonaan päiväkodiksi. Samassa yhteydessä tehdään rakennuksen elinkaarta jatkavat korjaukset.

Hankkeen tavoitehinta on 7,63 milj. euroa ja se on hyväksytyn investointiohjelman 2022 mukainen.

Kaupunginpuutarhan puutyöhallin hankesuunnitelma hyväksyttiin

Jaosto hyväksyi Kaupunginpuutarhan puutyöhallin hankesuunnitelman.

Puutyöhalli rakennetaan vuonna 2014 palaneen puutyöhallin paikalle Vanttilaan ja se sisältää puutyöverstaan, puuseppien ja viherrakentajien kokoonpanotilat, taimiston monitoimi- ja konehuoltotilan sekä puuseppien maalaustilat.

Hankkeen tavoitehinta on 2,8 miljoonaa euroa ja se on hyväksytyn investointiohjelman 2022 mukainen. Hyväksytyssä vuoden 2022 investointiohjelmassa hanke ajoittuu vuosille 2023–2024. Hankkeen suunniteltu toteutus on kuitenkin aikataulutettu tarveselvityspäätöksen mukaisesti vuosille 2024–2025, joten investointimäärärahojen ajoitus tarkistetaan vuoden 2023 investointiohjelman valmistelussa.

Selostukset ajankohtaisista asioista

Jaosto kuuli selostukset seuraavista asioista:

1. Ajankohtaiset tila- ja sisäilma-asiat
2. Selvitys Pohjois-Espoon nuorisolle osoitetun määrärahan käytöstä

Selostus Tila- ja asuntojaoston työohjelmasta vuodelle 2023 jätettiin pöydälle.

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Perusopetuksen jälkeisen koulutuksen yhteishaun hakuaika on päättynyt22.3.2023 14:35:25 EET | Tiedote

Espoon kaupungin lukioihin ja ammatilliseen koulutukseen sekä tutkintokoulutukseen valmentavaan TUVA-koulutukseen haettiin vilkkaasti kevään 2023 yhteishaussa. Erityisesti Matinkylän uusi lukio kiinnosti hakijoita tänä keväänä. Ammatillisessa koulutuksessa Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto sekä Laboratorioalan perustutkinto kiinnostivat eniten yhteishaussa. Kotikunnan vastuuna on varmistaa jokaiselle perusopetuksen päättävälle nuorelle opiskelupaikka.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme