Espoon kaupunki - Esbo stad

Tila- ja asuntojaosto hyväksyi Tilapalvelut-liikelaitoksen osavuosikatsauksen 

Jaa

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto merkitsi tiedoksi Tilapalvelut-liikelaitoksen osavuosikatsauksen 1–4/2022 ja esittää kaupunginhallitukselle, että valtuusto alentaa Tilapalvelut-liikelaitoksen tulostavoitetta 8,0 milj. euroa.

Vuoden 2022 tulostavoite, 27,818 milj. euroa, ei toteudu alkuperäisen tulostavoitteen mukaisesti. Syynä tulostavoitteen alittamiseen ovat Espoon sairaalan myynti sekä asuntopalvelujen palvelussuhdeasuntojen vuokrauksen siirtyminen Tilapalvelut-liikelaitokseen. 

Osavuosikatsauksen yhteydessä esitetään tulostavoitteen tarkastamista 8,0 milj. eurolla niin, että muutettu tulostavoite on 19,760 milj. euroa. Tällä tulostavoitteella ennustetaan tavoitteen toteutuvan. 

Tilapalvelut-liikelaitoksen käynnissä olevat investointihankkeet etenevät pääosin normaalisti. Investointeihin vaikuttaa rakennusalan tilanne ja materiaalien, erityisesti puun ja teräksen, hinnan nousut, jotka ovat vähentäneet tarjousintoa ja nostaneet tarjottujen urakoiden hintaa. Euroopan turvallisuustilanne vaikuttaa materiaalien saatavuuden kautta urakkahintoihin. Hankkeiden ajoitusta tarkastellaan vuoden aikana. 

Tilapalvelut-liikelaitoksen osavuosikatsaus 1–4 / 2022 esityslistan liitteenä

Selostukset ajankohtaisista asioista ja muut asiat 

Jaosto kuuli selostukset seuraavista asioista: 

  1. Ajankohtaiset tila- ja sisäilma-asiat 
  2. KETS-toimintasuunnitelmaraportti 

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan. 

Esityslistat ja pöytäkirjat 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme