Espoon kaupunki - Esbo stad

Tila- ja asuntojaosto hyväksyi Tilapalvelut-liikelaitoksen osavuosikatsauksen

Jaa

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto merkitsi tiedoksi Tilapalvelut-liikelaitoksen osavuosikatsauksen 1−4/2021. Investointiohjelman toteuttaminen etenee normaalisti, mutta Tilapalvelut-liikelaitoksen uudisrakentamisessa ennustetaan jäävän käyttämättä vuonna 2021 15,9 miljoonaa euroa.

Tilapalvelut-liikelaitoksen osavuosikatsaus 1–4 /2021

Jaosto merkitsi tiedoksi seurantaesityksen kaupungin energiatehokkuussopimuksen KETS-toimenpidesuunnitelmasta. KETS-toimenpidesuunnitelma on toteutunut 60-prosenttisesti energiankulutuksen tavoitteiden osalta, ja säästöä on kertynyt 800 000 euroa vuodessa ajalla 2017–2020.

Niipperin liikuntasalin hankesuunnitelma hyväksyttiin

Jaosto hyväksyi Niipperin siirtokelpoisen liikuntasalin hankesuunnitelman. Niipperin siirtokelpoinen tyyppikoulu, päiväkotirakennus, uusi siirtokelpoinen liikuntasalirakennus, liikuntakenttä, henkilökunnan pysäköintialue ja saattoliikenne muodostavat toimivan kokonaisuuden, joka palvelee koulun ja päiväkodin toimintaa sekä alueen asukkaita.

Tilojen on tarkoitus valmistua viimeistään kesällä 2022. Liikuntahallin määräraha investointiohjelmassa vuokratilana on 1,1 miljoonaa euroa.

Selostuksia ajankohtaisista asioista

Jaosto kuuli selostukset

  • Tapiolan uimahallin peruskorjauksen suunnittelutilanteesta, jonka peruskorjauksen ja laajennuksen arkkitehti- ja pääsuunnitteluhankinnan kilpailutus on juuri käynnissä. Tarjoukset saadaan kesäkuun alussa. Muut keskeiset suunnittelualat ovat lähdössä kilpailutukseen. Ehdotussuunnittelu alkaa elokuun 2021 alussa hankesuunnitelman valmistelun rinnalla.
  • Tiistilän koulun ja päiväkodin suunnittelun tilannekatsauksesta
  • ajankohtaisista sisäilma-asioista (pdf, 2649 Kt).

***

Muut asiat hyväksyttiin esitysten mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tiedote opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan kokouksesta 9.6.20219.6.2021 22:28:12 EEST | Tiedote

Oppimateriaali maksuttomaksi syksyllä 2021 Espoon lukioissa aloittaville opiskelijoille Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta päätti, että oppivelvollisuuslain soveltamisalaan kuuluvien opiskelijoiden lisäksi lukion tarjoamat oppimateriaalit ovat maksuttomia seuraaville, lukuvuonna 2021-2022 lukiokoulutuksen aloittavilla opiskelijoille: Opiskelija on opiskellut lukuvuonna 2020-2021 lukiokoulutukseen valmentavassa koulutuksessa, ammatilliseen koulutukseen valmentavassa koulutuksessa tai perusopetuksen lisäopetuksessa. Opiskelija on suorittanut perusopetusta lukuvuoden 2020-2021 aikana ja ollut sen jälkeen ilman opiskelupaikkaa. Opiskelija on opiskellut perusopetukseen valmistavassa opetuksessa lukuvuonna 2020-2021 Oppimateriaalin maksuttomuus on voimassa sen kalenterivuoden loppuun saakka, jolloin opiskelija täyttää 20 vuotta tai sitä ennen saa toisen asteen tutkinnon valmiiksi. Opintojen tulee edetä henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Maksuttomuusaikaa ei voi pidentää. Åbe

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme