Espoon kaupunki - Esbo stad

Tila- ja asuntojaosto hyväksyi Tilapalvelut-liikelaitoksen osavuosikatsauksen

Jaa

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto merkitsi tiedoksi Tilapalvelut-liikelaitoksen osavuosikatsauksen 1–7/2022.

Tilapalvelut-liikelaitoksen käyttötalouden talousarvio toteutuu talousarvion mukaan. Tulostavoitteen ennustetaan olevan 19,8 miljoonaa euroa ja toteutuvan muutetun talousarvion mukaisesti. Tulojen ennustetaan ylittyvän 3,1 miljoonalla eurolla ja menojen vastaavasti ylittyvän 3,2 miljoonalla eurolla. Toimintaa sopeutetaan niin, että tulostavoite saavutetaan.  

Investointiohjelman toteuttaminen etenee lähes normaalisti, mutta Tilapalvelut-liikelaitoksen uudisrakentamisessa ennustetaan jäävän vuonna 2022 käyttämättä 26,8 miljoonaa euroa.  

Rakennusalan tilanne ja materiaalien hintojen nousu ovat vähentäneet yritysten tarjousintoa ja nostaneet tarjottujen urakoiden hintaa. Euroopan turvallisuustilanne vaikuttaa materiaalien saatavuuteen ja energiahintoihin. Palvelutuotannossa palvelusopimusten hintoja on nostanut ylläpitokustannusten nousu. 

Selostukset ajankohtaisista asioista  

Jaosto kuuli selostukset seuraavista asioista:  

Muut asiat 

Tila- ja asuntojaosto päätti jättää pöydälle valtuustoaloitteen Espoon uudesta puurakentamisen edistämisohjelmasta.  

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan.  

Esityslistat ja pöytäkirjat 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme