Espoon kaupunki - Esbo stad

Tila- ja asuntojaosto hyväksyi Tilapalvelut-liikelaitoksen tilinpäätöksen 2017

Jaa

Tilinpäätöksen lisäksi jaosto käsitteli mm. vuoden 2018 työohjelmaa sekä sai katsaukset ajankohtaisista asioista.

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto hyväksyi Tilapalvelut-liikelaitoksen vuoden 2017 tilinpäätöksen.

Tilinpäätös esityslistan liitteenä

Jaosto hyväksyi jaoston työohjelman vuodelle 2018. Työohjelmaa päivitetään ja tarkastellaan loppuvuoden osalta uudelleen alkusyksystä.

Jaosto kuuli Tilapalvelut-liikelaitoksen toimitusjohtajan selostukset ajankohtaisista asioista:

  • Maija Lehtinen: Ajankohtaista sisäilma-asioista 5.3.2018 (pdf)
  • Meritorin koulun peruskorjauksen hankeselvitys. Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta käsittelee hankeselvitystä 20.3., jonka jälkeen asia tulee tila- ja asuntojaoston käsittelyyn 9.4.
  • Lisäksi jaosto sai lyhyen katsauksen koulujen tilankäyttösuunnitelman valmistelutilanteesta. Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta käsittelee asiaa kokouksessaan 6.3. ja tila- ja asuntojaoston käsiteltäväksi asia on tulossa työohjelman mukaan 9.4.

Muut asiat päätettiin esityksen mukaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Upeat valoteokset loistavat Espoossa lokakuun viimeisenä viikonloppuna17.10.2018 14:44Tiedote

Espoossa nautitaan jälleen upeasta valotaiteesta, kun Tapiolan keskuksen ympäristöön levittäytyy näyttäviä teoksia lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Taiteilijoiden Alexander Reichsteinin, Timo A. Aallon, Lotta-Pia Kallion, Teemu Salosen ja Jarkko Lievosen teokset tuovat esiin valotaiteen monimuotoisuuden ja erilaiset esitystavat modernissa kaupunkiympäristössä. Mukana myös valokontti, jossa pääsee itse toteuttamaan oman valotaideteoksen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme