Espoon kaupunki - Esbo stad

Tila- ja asuntojaosto: Kaupungin energiatehokkuussopimuksen toimintasuunnitelma hyväksyttiin

Jaa

Toimintasuunnitelman keskeinen sisältö on kartoittaa energiansäästöpotentiaalit ja kuvata, mitä kaupunki tulee tekemään saavuttaakseen ohjeellisen 7,5 % energiansäästötavoitteen sopimusjaksolla 2017 - 2025. Tarkempi toimenpidesuunnitelma tulee jaoston käsiteltäväksi toukokuussa.

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto hyväksyi Kaupungin energiatehokkuussopimuksen (KETS) toimintasuunnitelman. Suomessa käynnistyi uusi energiatehokkuussopimuskausi vuosille 2017 - 2025. Espoon kaupunki liittyi kaupunginhallituksen 16.1.2017 tekemällä päätöksellä sopimukseen. Espoon kaupunki on ollut mukana sopimuksessa jo edellisenä kautena 2008-2016. Toimintasuunnitelman keskeinen sisältö on kartoittaa energiansäästöpotentiaalit ja kuvata, mitä kaupunki tulee tekemään saavuttaakseen ohjeellisen 7,5 % energiansäästötavoitteen sopimusjaksolla 2017 - 2025. Lisäksi suunnitelmassa esitetään tavoitteiden toteutumisen seuranta ja tarkistaminen. Tarkempi toimenpidesuunnitelma tuodaan tila- ja asuntojaostolle tiedoksi toukokuun loppuun mennessä.

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto merkitsi tiedoksi ohjeellisena noudatettavaksi työohjelman vuodelle 2019. Työohjelma päivitetään jaoston elokuun kokouksessa.

Jaosto kuuli selostukset ajankohtaisista asioista.

Tilapalvelut-liikelaitoksen toimitusjohtaja Maija Lehtinen: Ajankohtaista sisäilma-asioista 14.1.2019

Muut asiat hyväksyttiin esitysten mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme