Espoon kaupunki - Esbo stad

Tila- ja asuntojaosto: KETS-toimenpidesuunnitelma tähtää 7,5 % energiansäästöön vuoden 2025 loppuun mennessä

Jaa

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto merkitsi tiedoksi kaupungin energiatehokkuussopimuksen KETS-toimenpidesuunnitelman kaudelle 2017-2025.

Toimenpidesuunnitelma on laadittu kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaoston 14.1.2019 hyväksymän KETS-sopimuksen toimintasuunnitelman pohjalta. Siinä kuvataan, millä keinoilla sopimustavoitteet saavutetaan ja miten toimenpiteet kohdistetaan sekä aikataulutetaan. Toimenpidesuunnitelma esittää tarkennettuna ja aikataulutettuna, mitkä toimenpiteet tuottavat todennettavan 7,5 % energiansäästön vuoden 2025 loppuun mennessä. KETS toimenpidesuunnitelman toteutumisesta raportoidaan vuosittain tila- ja asuntojaostolle.

Jaosto kuuli selostukset ajankohtaisista asioista:

Muut asiat hyväksyttiin esitysten mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme