Espoon kaupunki - Esbo stad

Tila- ja asuntojaosto: Pohjois-Tapiolan koulun tilojen turvallisuus varmistetaan ennen Sepon koulun siirtymistä rakennukseen

Jaa

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto sai selostuksen Pohjois-Tapiolan koulun tilanteesta. Jaostossa käytiin avoin keskustelu asiasta ja vanhempien ja henkilökunnan huolet otettiin vakavasti.

Jaosto päätti, että Pohjois-Tapiolan koulussa tehdään seuraavat toimenpiteet ennen Sepon koulun mahdollista aloittamista kohteessa:

1)    Tilapalvelut hienosäätää joulukuun aikana ilmanvaihdon ylipaineiseksi koulun kaikissa luokissa. Kun säätö on tehty, seurataan tiloihin asennetuilla mittalaitteilla paine-eroja ja ilmanvaihdon toimivuutta päivittäin jatkuvana toimintona. Tieto paine-eroista esitetään koulun henkilökunnalle sähköisesti reaaliaikaisena.

2)    Tilapalvelut ja sivistystoimen rehtori yhdessä suunnittelevat ennen joululomaa Sepon koulun opetuksen käyttöön tulevien tilojen sijainnin koulussa (12-14 kpl).

3)    Tilapalvelut laatii vastauksen 17.1 mennessä aluehallintoviraston (AVI) raporttiin ja pyytää palautteen AVI:lta tehtyjen toimenpiteiden riittävyydestä. Tiloja ei oteta käyttöön ennen kuin tutkimusten tulokset täyttävät sisäilmalle asetetut viranomaisvaatimukset (AVI, Ympäristöterveys, sisäilmatutkimus).

4)    Tilapalvelut tilaa uudet sisäilmatutkimukset kaikkiin käyttöön tuleviin luokkiin ja laajennetaan tutkimusten sisältöä alan asiantuntijoiden ehdotusten perusteella. Raportin tulos esitellään koulun henkilökunnalle ja vanhemmille infotilaisuudessa heti tulosten valmistuttua. Tutkimussuunnitelma viedään kommentoitavaksi kohdekohtaiseen sisäilmatyöryhmään.

5)    Ennen Sepon koulun aloittamista sovituissa tiloissa, tehdään tilojen käyttöönottotarkastus A-insinöörit Oy:n kanssa. Käyttöönottotarkastukseen kutsutaan mukaan sekä vanhempien että opettajien edustaja. Lisäksi mukaan kutsutaan myös opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan ja tila- ja asuntojaoston edustus.

6)    Pohjois-Tapiolan ja Sepon koulun oppilaille sekä vertailukoululle teetetään oirekysely joulukuun aikana.

7)    Viikkotiedottamista jatketaan tarpeen mukaan.

Tila- ja asuntojaoston seuraava kokous on 20.1.2020.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

April Jazzin syksyn klubisarja käynnistyy Näyttelykeskus WeeGeellä24.9.2020 16:53:16 EESTTiedote

April Jazzin ja Näyttelykeskus WeeGeen yhteistyössä tuottama konserttisarja tuo kotimaisen jazzin huiput museoympäristöön. Livemusiikki soi kuukauden ensimmäisinä perjantai-iltoina afterwork-hengessä, jolloin konsertteihin ja WeeGeen museoihin on vapaa pääsy. Syksyn aikana juhlitaan Elifantreen ja Riitta Paakki Quartetin levynjulkaisuja, ja nähdään muun muassa Iiro Rantalan ja Maja Mannilan uusi kotimainen kokoonpano.

Esbos ekonomiska förhandlingar avslutades24.9.2020 13:13:20 EESTTiedote

Förhandlingarna mellan ordförandena för fullmäktigegrupperna om programmet En ekonomiskt hållbar stad utmynnade i ett avtal som omfattar fullmäktigegrupperna med undantag av De gröna, Vänsterförbundet och Blå fullmäktigegruppen. Enligt avtalet eftersträvas balans i ekonomin under fem år genom att ökningen av driftsutgifterna och personalstyrkan bromsas upp, investeringskostnaderna minskas, inkomsterna ökas och fastigheter och lokaler som ägs av staden säljs.

Espoon talousneuvottelut päättyivät24.9.2020 13:10:39 EESTTiedote

Valtuustoryhmien puheenjohtajien neuvottelut Taloudellisesti kestävä Espoo -ohjelmasta päättyivät sopimukseen, jossa ovat mukana valtuustoryhmät lukuunottamatta Vihreitä, Vasemmistoliittoa ja Sinisiä. Sopimuksen mukaan talouden tasapainoa haetaan viiden vuoden aikana hidastamalla käyttömenojen ja henkilöstömäärän kasvua, pienentämällä investointikustannuksia, kasvattamalla tuloja sekä myymällä kaupungin omistamia kiinteistöjä ja toimitiloja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme