Espoon kaupunki - Esbo stad

Tila- ja asuntojaosto: Soukankujan päiväkodin peruskorjaus käyntiin

Jaa

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto hyväksyi Soukankujan päiväkodin teknisen peruskorjauksen hankesuunnitelman ja määrärahalisäyksen 305 000 euroa vuodelle 2018.

Hankesuunnitelma pohjautuu Espoon kaupungin vuoden 2017 investointiohjelmaan, jossa kohde on esitetty peruskorjattavaksi vuonna 2019. Investointiohjelmassa on varaus 1,345 milj. euroa ja nyt tehty määrärahalisäys 305 000 euroa. Tavoitehinta on 1,65 milj. euroa.

Kohteessa tehdään rakenne- ja taloteknisiä peruskorjauksia ja -parannuksia sekä välttämättömiä tilamuutoksia. Kohteen rakenteista on löytynyt haitallisia mikrobeja ja kosteusvaurioita, ja näiden rakenteiden korjaaminen on välttämätöntä. Talotekniset järjestelmät ovat elinkaarensa päässä ja ne uusitaan.

Korjauksen laajuus on mitoitettu niin, että kohde saadaan turvalliseksi ja terveelliseksi käyttäjille. Lisämäärähalla tehdään turvallisuuteen, esteettömyyteen ja sisäilman parantamiseen liittyviä töitä.

Muutos- ja korjaussuunnittelu alkaa helmikuussa 2018. Rakentaminen alkaa tammikuussa 2019 ja rakennus on tarkoitus ottaa käyttöön helmikuussa 2020.

Jaosto kuuli Tilapalvelut-liikelaitoksen toimitusjohtaja Maija Lehtisen selostuksen ajankohtaisista sisäilma-asioista (linkki esitysmateriaaliin alla). 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme