Espoon kaupunki - Esbo stad

Tila- ja asuntojaoston päätöksiä 19.6.2017

Jaa

Espoon opetus- ja varhaiskasvatustiloja suunnitellaan lisää Otaniemeen.

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto hyväksyi teatteri Hevosenkengän lisärakennuksen hankesuunnitelman ja antoi luvan hankkeen käynnistämiselle.

Tila- ja asuntojaosto päätti vuokrata suomenkielisen opetuksen ja varhaiskasvatuksen käyttöön tiloja Aalto-korkeakoulusäätiöltä osoitteesta Lämpömiehenkuja 2. Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta on hyväksynyt Kivimiehen koulu ja Kivimiehen päiväkoti ‑vuokratilahankkeen tarveselvityksen. Tilat on tarkoitus saada käyttöön viimeistään toimintakauden alussa valmiiksi kalustettuina. Tapiolassa on ollut pulaa varhaiskasvatuspaikoista jo usean vuoden ajan. Erityistä huomiota kiinnitetään kohteen terveellisyyteen ja turvallisuuteen sekä sisäilmaolosuhteisiin.

Jaosto päätti kehottaa jatkamaan Tietotie 6:ssa sijaitsevan Otaniemen kouluhankkeen valmistelua, suunnittelua ja vuokrasopimusneuvotteluja niin, että vuokrasopimus tuodaan käsiteltäväksi tila- ja asuntojaoston alkusyksyn kokoukseen suomenkielisen opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan käsiteltyä hanketta.

Jaosto kuuli Tilapalvelut -liikelaitoksen toimitusjohtaja Maija Lehtisen selostuksen ajankohtaisista sisäilma-asioista. Esitys on liitteenä.

Muut asiat päätettiin esityksen mukaan.

Lisätietoja:

puheenjohtaja Tiina Elo, p. 045 261 7447

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Esbo blir medlem i FCAI: forskare ska utveckla artificiell intelligens för stadens tjänster23.5.2018 15:39Tiedote

Esbo stad har blivit medlem i Centret för artificiell intelligens, FCAI (Finnish Center for Artificial Intelligence). FCAI är ett forskningscenter som grundats av Aalto-universitetet och Helsingfors universitet och som för samman Finlands bästa forskare i artificiell intelligens. FCAI har som mål att de mest utvecklade metoderna inom artificiell intelligens ska kunna tas i bruk i företag, offentliga organisationer och samhället.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme