Espoon kaupunki - Esbo stad

Tila- ja asuntojaoston päätöksiä 19.6.2017

19.6.2017 14:16 | Espoon kaupunki - Esbo stad

Jaa

Espoon opetus- ja varhaiskasvatustiloja suunnitellaan lisää Otaniemeen.

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto hyväksyi teatteri Hevosenkengän lisärakennuksen hankesuunnitelman ja antoi luvan hankkeen käynnistämiselle.

Tila- ja asuntojaosto päätti vuokrata suomenkielisen opetuksen ja varhaiskasvatuksen käyttöön tiloja Aalto-korkeakoulusäätiöltä osoitteesta Lämpömiehenkuja 2. Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta on hyväksynyt Kivimiehen koulu ja Kivimiehen päiväkoti ‑vuokratilahankkeen tarveselvityksen. Tilat on tarkoitus saada käyttöön viimeistään toimintakauden alussa valmiiksi kalustettuina. Tapiolassa on ollut pulaa varhaiskasvatuspaikoista jo usean vuoden ajan. Erityistä huomiota kiinnitetään kohteen terveellisyyteen ja turvallisuuteen sekä sisäilmaolosuhteisiin.

Jaosto päätti kehottaa jatkamaan Tietotie 6:ssa sijaitsevan Otaniemen kouluhankkeen valmistelua, suunnittelua ja vuokrasopimusneuvotteluja niin, että vuokrasopimus tuodaan käsiteltäväksi tila- ja asuntojaoston alkusyksyn kokoukseen suomenkielisen opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan käsiteltyä hanketta.

Jaosto kuuli Tilapalvelut -liikelaitoksen toimitusjohtaja Maija Lehtisen selostuksen ajankohtaisista sisäilma-asioista. Esitys on liitteenä.

Muut asiat päätettiin esityksen mukaan.

Lisätietoja:

puheenjohtaja Tiina Elo, p. 045 261 7447

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo-päivä 25.–27.8. on suurempi kuin koskaan: tapahtumia on mukana ennätykselliset 25017.8.2017 09:09Tiedote

Espoossa vietetään kaupungin perinteistä nimikkopäivää elokuun viimeisenä viikonloppuna. Ainutkertaisen Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Espoo-päivä on kasvanut koko viikonlopun pituiseksi kaupunkijuhlaksi. Espoo-päivä on Suomi 100 -juhlavuoden valtakunnallisen Yhdessä-viikonlopun suurimpia tapahtumia. Mukana on tänä vuonna ennätysmäärä ohjelmaa. Perjantain avajaispäistä alkaen nähtävää, koettavaa ja tekemistä on koko viikonlopun ajan aina sunnuntai-iltaan saakka. Ympäri kaupunkia voi kokea peräti yli 250 maksutonta tapahtumaa. Avajaispäivän tapahtumia on yötä myöten huipentuen Felix Zengerin ja Tapiola Sinfoniettan konserttiin Espoon kulttuurikeskuksessa. Lauantain rikkaan ohjelmakavalkadin yhteiset hetket kruunaavat tunnelmalliset piknik-illalliset Auroran pihamaalla, Tapiolan torialueella, Sellosalin edustalla, Tuomarilan puutarhoissa, Nuuksiossa luonnon keskellä sekä Keilalahden rannalla. Espoo-päivän viikonloppu saa juhlavan päätöksensä sunnuntaina, kun Matinkylässä valmistuu sado

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme