Espoon kaupunki - Esbo stad

Tila- ja asuntojaoston päätöksiä 7.12.2020

Jaa

Espoon kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaoston käsittelyssä olivat Espoo Catering Oy:n vuokrasopimuksen päivittäminen ja neljän asuntohankkeen lainahakemuksen puolto. Asiat päätettiin esitysten mukaan.

Lisäksi jaosto kuuli selostuksia seuraavista asioista:

  • Tilapalvelut-liikelaitoksen toimitusjohtaja Maija Lehtinen: Ajankohtaiset sisäilma-asiat (pdf, 2336 Kt).
  • Tilapalvelut-liikelaitoksen toimitusjohtaja Maija Lehtinen: Espoonlahden terveysaseman peruskorjaus (pdf, 502 Kt). Keväällä 2020 Espoonlahden terveysasemalla tapahtui vesivahinko, jolloin päätettiin tehdä vain välttämättömät pikakorjaukset ja siirtää suurin osa toiminnoista muualle. Laajempi peruskorjaushanke on vuosien 2021–23 investointiohjelmassa. Peruskorjaushankkeen tarveselvitys on sosiaali- ja terveyslautakunnan käsittelyssä 16.12.2020.

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme