Vaasan kaupunki - Vasa stad

Tilapäisiä liikennejärjestelyjä Alskatintien kävely- ja pyörätielle

Jaa

Kuntatekniikka rakentaa uuden vesijohdon ja jätevesiviemärin Alskatintien varrelle, jonka vuoksi Huvilatien jatkeen ja Hyttystien välinen kävely- ja pyörätie suljetaan liikenteeltä 17.1.2022 alkaen.

Kuva: Sanna Råback
Kuva: Sanna Råback

Kävely- ja pyörätieliikenne suljetaan työmaa-alueelta arviolta kuukaudeksi. Myös Alskatintien varressa työmaa-alueella sijaitseva bussipysäkki joudutaan poistamaan käytöstä töiden alettua. Pysäkki otetaan takaisin käyttöön heti, kun sinne saadaan järjestettyä turvallinen kulkuyhteys.

Isolahden ja Vetokankaan välinen alikulku pidetään töiden aikana avoinna ja liikenne Huvilatieltä Palosaarelle päin onnistuu normaalisti.

Töiden arvioidaan valmistuvan helmikuun aikana asfaltointia lukuun ottamatta. Sääolosuhteet voivat vaikuttaa aloituspäivämääriin ja töiden etenemiseen.

Sijainti kartalla:

Nähdäksesi tämän sisällön lähteestä www.google.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.

Yhteyshenkilöt

Tommi Korpi
Työmaapäällikkö • Arbetsplatschef
+358(0)40 512 9259
tommi.korpi@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Sanna Råback
Kuva: Sanna Råback
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme