Vaasan kaupunki - Vasa stad

Tilapäisiä liikennejärjestelyjä Himalajankadun ja Sepänkyläntien kulmauksessa

Jaa

Katualue aidataan uudisrakennustyömaan vuoksi Himalajankadun ja Sepänkyläntien kulmauksessa 16.8.2021-30.9.2022 väliseksi ajaksi. Työt aiheuttavat tilapäisiä muutoksia liikennejärjestelyihin.

Töiden ajan Sepänkyläntien suuntainen jalankulku- ja pyöräliikenne siirretään kulkemaan ajoradan reunassa Myllykadun ja Himalajankadun välillä.

Sepänkyläntien ajorataa levennetään sillan kohdalla liikenteenjakajan suuntaan, jotta kaksi ajokaistaa mahtuu työmaan ohi keskustan suuntaan kuljettaessa.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antaa:
Suunnitteluinsinööri, vs. liikennejärjestelypäällikkö Keijo Saarenmaa
040 747 4596, keijo.saarenmaa@vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme