Vaasan kaupunki - Vasa stad

Tilapäisiä liikennejärjestelyjä Konepajankadulla ja Olympiakadulla 24.6. alkaen

Jaa

Konepajankadulla ja Olympiakadulla on tilapäisiä liikennejärjestelyjä 24.6.2019 alkaen asfaltoinnista johtuen. Konepajankatu suljetaan välillä Vöyrinkatu – Olympiakatu 24.-28.6. Myös pätkä Olympiakatua on suljettuna ja Vöyrinkadulta suljetaan toinen ajokaista.

Autot ohjataan kulkemaan entisen linja-autoaseman pihan läpi. Kevyen liikenteen väylä pysyy käytössä työn ajan.

Kaduilla saneerattiin keväällä vesihuoltolinjat. Asfalttia lisätään kadulle kolme kerrosta.

– Alueen asukkaita on informoitu rakennustöistä ja poikkeuksellisista järjestelyistä tonteille ajossa. Pahoittelemme työmaasta mahdollisia aiheutuvia häiriöitä ja pyydämme kärsivällisyyttä alueella liikkuvilta, kertoo työmaapäällikkö Tommi Korpi.

Konepajankadun avauduttua liikenteelle 28.6. asfaltoidaan vielä pätkä Olympiakatua Konepajankadulta kohti Sepänkyläntietä. Työt kestävät arviolta 2-3 työpäivää.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Työmaapäällikkö Tommi Korpi, tommi.korpi@vaasa.fi, puh. +358 40 512 9259

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme