Vaasan kaupunki - Vasa stad

Tillfälliga trafikarrangemang på Smedsbyvägen – cyklister och fotgängare uppmanas till särskild försiktighet

Dela

Vid Smedsbyvägen 5, i närheten av centrum, byggs ett nytt höghus och en parkeringshall. På grund av det utmanande läget görs en tillfällig lossningsplats för långtradare och lastbilar på den nuvarande gång- och cykelleden. För den tid arbetet pågår avgränsas en passage för cyklister och fotgängare förbi byggarbetsplatsen.

Passagen avgränsas delvis med ett skyddstak för fotgängare och delvis med ett tungt skydd. Skyddstaken byggs inte för hela sträckan så att förare i tunga fordon kan se dem som använder passagen. Cyklister och fotgängare bör dock iaktta särskild försiktighet i närheten av byggarbetsplatsen.

Byggarbetsplatsen kommer inte att påverka fordonstrafiken i nämnvärd grad, men bilisterna bör också notera undantagsarrangemanget i området.

Bilder

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum