Lumme Energia Oy

Timo Virikko Lumme Energian operatiiviseksi johtajaksi

Jaa

Lumme Energia Oy on nimittänyt KTM Timo Virikon operatiiviseksi johtajaksi (COO) ja johtoryhmän jäseneksi 1.4.2021 alkaen. Timo siirtyy tehtävään Loiste Sähkönmyynti Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä.

Timo Virikko on Lumme Energian uusi operatiivinen johtaja
Timo Virikko on Lumme Energian uusi operatiivinen johtaja

Timo Virikko on pitkän linjan vahva energia-alan ammattilainen ja aiempaa työhistoriaa on kertynyt mm. PWC:llä, Fortumilla ja Energiapolarilla.

”Meillä on suuret haasteet edessä, mutta sitä hoitamassa on uskomaton tiimi. Kaksi sopivan kokoista yhtiötä yhdistetään todella nopeasti yhdeksi ketteräksi toimijaksi. Lumme Energia on aito vaihtoehto asiakkaille kaikkialla Suomessa. En epäile hetkeäkään, ettemmekö saisi viritettyä tällaista ainutlaatuista kokonaisuutta entistä kovempaan lentoon”, Virikko kertoo.

”Olen tosi innoissani, että saamme Timon joukkoomme. Tunnen Timon jo vuosien takaa ja nyt muodostuvassa kokonaisuudessa saamme siis johtoryhmään todella osaavan ja kokeneen johtajan”, toteaa Lumme Energian toimitusjohtaja Tapo Lehtoranta.

Timon vastuulla on mm. strategiset projektit sekä liiketoimintakonseptit. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

Timo Virikko, COO, Lumme Energia
+358 408445047 / timo.virikko@lumme-energia.fi

Tapo Lehtoranta, CEO, Lumme Energia
+358 504652860 / tapo.lehtoranta@lumme-energia.fi

Kuvat

Timo Virikko on Lumme Energian uusi operatiivinen johtaja
Timo Virikko on Lumme Energian uusi operatiivinen johtaja
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Lumme Energia Oy
Prikaatinkatu 3 a, PL 40
50100 Mikkeli

https://www.lumme-energia.fi

Lumme Energia Oy on aidosti palveleva energiayhtiö, joka toimittaa sähköenergiaan liittyviä kokonaisratkaisuja ja luo lisäarvopalveluilla hyötyarvoa asiakkailleen. Lumme Energia aina apunasi, kun haluat löytää tarpeisiisi parhaiten sopivinta sähköä tai sähköenergiaan liittyviä palveluita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lumme Energia Oy

POHJOIS-SUOMEN ENERGIATIETO TUKEMAAN LUMME ENERGIAN KASVUA - Uudet toimipisteet Mikkeliin ja Savonlinnaan27.8.2021 14:00:00 EEST | Tiedote

Lumme Energia Oy ja Pohjois-Suomen Energiatieto Oy (PSET) ovat sopineet liiketoimintajärjestelystä, jossa PSET ottaa vastuulleen Lumme Energian sähkönmyynti- ja palvelusopimusten operatiivisen hallinnan, laskutuksen sekä tiedonvaihtopalvelut. Järjestely vauhdittaa Lumme Energian kasvua tehostamalla taustaprosesseja sekä liiketoimintatiedon hallintaa. Järjestelyn seurauksena valtakunnallinen ja usealla eri paikkakunnalla toimiva Pohjois-Suomen Energiatieto perustaa uudet toimipisteet Mikkeliin sekä Savonlinnaan. Muutos ei edellytä toimenpiteitä asiakkailta.

Olympiasähkön tarina kasvaa – yhteistyössä on voimaa15.6.2021 11:30:00 EEST | Tiedote

Olympiasähkö on Loiste Sähkönmyynnin ja Suomen olympiajoukkueen yhteistyönä syntynyt sähkösopimus, jonka avulla tuetaan lahjakkaiden nuorten urheilijoiden valmennusta. Loisteen ja Lumme Energian yhdistymisen myötä Olympiasähkön tarina jatkuu entistä vahvempana. Olympiasähkön arvot ja teemat ovat kolahtaneet myös hiihtäjälegenda Sami ”Musti” Jauhojärvelle ja kilpakävelijä Aku Partaselle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme