TOAS

TOASin 10 000. ASUNTOPAIKKA KISSANMAALLE

Jaa

Sen lisäksi, että opiskelijoille valmistui tänäkin syksynä uusia asuntoja, saavutti TOAS 10 000 asuntopaikan rajapyykin.

Vaikka opiskelija peräänkuuluttaa kohtuuhintaisia ja opiskelupaikkoihin nähden hyvällä sijainnilla olevia asuntoja, myös modernia ilmettä ja käytännöllisiä tilaratkaisuja arvostetaan. Muun muassa näihin vaatimuksiin TOAS on halunnut vastata uusimmalla Kissanmaan kohteellaan. Jo kohteen suunnitteluvaiheessa pohdittiin, miten opiskelijan vaatimustaso on muuttunut ja miten se voitaisiin parhaiten saavuttaa. Yksiöiden ja kaksioiden lisäksi kohteeseen rakennettiin viisi neljän hengen yhteisöasuntoa. Erikoisuutena näissä 133 neliön yhteisöasunnoissa on niiden jokaisesta soluhuoneesta löytyvä oma kylpyhuone, mutta myös yhteisen tilan käytännöllisyyteen haluttiin panostaa. Yhteistä oleskelutilaa löytyy sopivasti, jokaisella asukkaalla on oma jääkaappi ja lisäksi näihin asuntoihin asennettiin astianpesukoneet. Kissanmaan kohteen ensimmäisessä rakennusvaiheessa valmistuneisiin asuntoihin muutti viime syksynä127 opiskelijaa ja nyt elokuussa kohde täydentyi 143 asukkaalla. Kokonaisuudessaan kohteessa on yhteensä 194 asuntoa ja 270 asuntopaikkaa.

TOAS pyrkii korjaus- ja uudisrakentamisessaan aikatauluttamaan kohteiden valmistumisen kovimpaan kysyntäpiikkiin eli loppukesään ja alkusyksyyn. Uusia opiskelijoita tulee Tampereelle joka syksy lähes 5000 ja näistä TOAS tarjoaa kodin lähes kahdelletuhannelle. Tänä päivänä TOASilla on Tampereella yhteensä 62 kohdetta, joissa on 6 362 asuntoa ja 10 084 asuntopaikkaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:
Kirsi Koski
TOASin toimitusjohtaja
s-posti kirsi.koski@toas.fi
puh. 03 2495 308

Tietoja julkaisijasta

TOAS
TOAS
Iidesaukio 1 / PL 423
33101 Tampere

0800 95560https://www.toas.fi

Tampereen opiskelija-asuntosäätiö sr TOAS haluaa toimia edelläkävijänä uusien asumiseen liittyvien palvelujen kehittämisessä. Toiminnan tavoitteena on opiskelijoiden elämän ja asumisen helpottaminen. TOAS perustettiin vuonna 1959.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta TOAS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme