Helsingin yliopisto

Toimituksille tiedoksi: Haastateltavia Euroviisuihin liittyen

Jaa

Euroviisut käynnistyvät tänään ja odotukset Suomen edustajan Käärijän menestyksestä ovat korkealla!

Meillä Helsingin Yliopistolla on asiantuntijoita, jotka ovat perehtyneet Euroviisuihin ja jotka mielellään vastaavat toimituksen kysymyksiin kisoihin liittyen.
 Alla löydätte heidän tuntemansa aiheet ja yhteystiedot. 

Zoë Jay on erikoistunut Euroviisujen historiaan ja politiikkaan, erityisesti kansainvälisen politiikan näkökulmasta. Hän pystyy antamaan haastatteluja englanniksi. 

Yhteystiedot: 
0504767331 
zoe.jay@helsinki.fi 

Outi Hakola on tutkinut Euroviisujen suhdetta kansalliseen vs. kansainväliseen identiteettiin, eli euroviisuja eurooppalaisena tapahtumana. Hän on myös perehtynyt Euroviisujen (queer)fanikulttuuriin. Hän pystyy antamaan haastatteluja suomeksi ja englanniksi. 

Yhteystiedot:  
0504487740 
outi.j.hakola@helsinki.fi 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja usealla muulla paikkakunnalla Suomessa. Kansainvälisissä yliopistovertailuissa se on ollut toistuvasti maailman sadan parhaan yliopiston joukossa. Helsingin yliopisto on perustettu vuonna 1640.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme