Suomen Mielenterveysseura ry

Toivokirjavinkit jakoon - Maailman mielenterveyspäivänä 10.10.2017

Jaa

Maailman mielenterveyspäivää, ensi tiistaina 10.10.2017, vietetään Toivoa kirjallisuudesta -teemalla. Päivän viettoon voi osallistua jakamalla omat toivokirjavinkkinsä somessa tai livenä eri puolilla Suomea järjestettävissä tapahtumissa.

Epävarmassa maailmassa toivolla on tilausta. Kulttuuri ja kirjallisuus voivat antaa toivoa, iloa ja voimaa elämään.

Mieli ja Aleksis kivi kohtaavat Kampissa

Helsingin Kampissa järjestetään koko päivän kestävä Toivoa kirjallisuudesta -tapahtuma, jossa voi vaihtaa toivokirjavinkkejä, lainata toivoa antavaa kirjallisuutta sekä tavata kirjailijoita. Tutustu Helsingin ohjelmaan tai katso mitä oman alueesi tapahtumat: mielenterveysseura.fi/toivoakirjallisuudesta.

Helsingin tapahtuman järjestävät Suomen Mielenterveysseuran kanssa yhteistyössä Suomalaisen Kirjallisuuden Seura ja Helsingin Kaupunginkirjastot.

Lisätietoja:

Jutta Kajander, Suomen Mielenterveysseuran viestintä, jutta.kajander@mielenterveysseura.fi, 040 8014429

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suomen Mielenterveysseura ry
Suomen Mielenterveysseura ry
Maistraatinportti
00240 HELSINKI

(09) 615 516http://www.mielenterveysseura.fi

Suomen Mielenterveysseura tekee työtä mielenterveyden edistämiseksi ja ongelmien ehkäisemiseksi. Mielenterveysseura puolustaa kaikkien yhtäläistä oikeutta hyvään mielenterveyteen. Seura koordinoi valtakunnallisen kriisikeskusverkoston toimintaa sekä edistää lasten, nuorten, työikäisten ja ikääntyneiden mielenterveyttä ja mielen hyvinvointia. Mielenterveysseuran toimintaa tuetaan Veikkauksen tuotoilla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Mielenterveysseura ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme