WSOY

Tommi Kinnuselle 20. käännöskieli - Neljäntienristeys myyty Kiinaan

Jaa

Tommi Kinnusen Neljäntienristeyksen kiinankieliset käännösoikeudet on myyty. Ostaja on Pekingissä toimiva kustantaja China International Radio Press, joka on juuri aloittanut pohjoismaisen nykykirjallisuuden huippuihin keskittyvän julkaisusarjan. Kiina on Tommi Kinnusen kirjoille jo 20. käännöskieli.

Tommi Kinnusen menestysromaanien aiemmin tehtyjen ulkomaankauppojen kielet ovat albania, hollanti, islanti, japani, kreikka, kroaatti, latvia, liettua, norja, puola, ranska, ruotsi, saksa, sloveeni, tanska, turkki, tšekki, unkari, viro.

”Olemme todella iloisia tästä Neljäntienristeyksen upeasta mahdollisuudesta päästä suuren uuden kielialueen lukijoiden käsiin! Kiinalaisen kustantajan ostopäätös todistaa nyt jälleen kerran, miten universaaleja ja aina ajankohtaisia Tommi Kinnusen romaanien teemat ja sanoma ovat, kielestä ja maasta riippumatta”, tiivistää oikeudet myyneen Bonnier Rights Finlandin päällikkö Hanna Kjellberg.

Tommi Kinnusen romaanit Neljäntienristeys (2014) ja Lopotti (2016) ovat olleet arvostelu- ja myyntimenestyksiä. Kirjoja on myyty Suomessa jo runsaat 120 000 kpl:tta.

Lisätietoja:
Bonnier Rights Finland, Head of Agency Hanna Kjellberg,
hanna.kjellberg@bonnierrights.fi, puh. 040 548 0841

Tommi Kinnusen esittely: http://www.kirja.fi/kirjailija/tommi-kinnunen 

Avainsanat

Kuvat

Tommi Kinnunen, kuva Kristian Tervo
Tommi Kinnunen, kuva Kristian Tervo
Lataa
Tommi Kinnunen: Neljäntienristeys, kansi
Tommi Kinnunen: Neljäntienristeys, kansi
Lataa
Tommi Kinnunen: Lopotti, kansi
Tommi Kinnunen: Lopotti, kansi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

WSOY
WSOY
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WSOY

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme