Oy Snellman Ab

Tommy Snellman Kokkikartanon toimitusjohtajaksi

Jaa

Snellman-konsernin hallitus on nimittänyt Tommy Snellmanin, 45, Snellmanin Kokkikartano Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1.2.2018 alkaen. Kokkikartanon uusi vetäjä liputtaa kotimaisuuden ja laadun sekä yhdessä tekemisen puolesta.

Tommy Snellman aloittaa Kokkikartanon toimitusjohtajana 1.2. Kuvaaja Rami Lehtola / Snellman
Tommy Snellman aloittaa Kokkikartanon toimitusjohtajana 1.2. Kuvaaja Rami Lehtola / Snellman

–  Kokkikartano on vahva brändi, joka tunnetaan hyvänmakuisesta aidosta perusruuasta. Kotimaisuus, laadukkuus ja hyvät raaka-aineet – ne ovat ja tulevat jatkossakin olemaan Kokkikartanon toiminnan ytimessä, sanoo Tommy Snellman.

Keravalla toimivan Kokkikartanon periaatteena on aidoilla kotiresepteillä valmistetun ruuan tarjoaminen hyvän ruuan ystäville. Vuodesta 2006 yritys on ollut osa Pietarsaaresta lähtöisin olevaa elintarvikealan Snellman-konsernia.

Tommy Snellman kuuluu konsernin perustajasukuun ja hänellä on takanaan pitkä ura perheyrityksen eri toimialoilla ja eri tehtävissä. Viimeiset viisi vuotta hän on luotsannut konserniin kuuluvaa Mr. Panini -yritystä. Helmikuun alusta hän ottaa Mr. Paninin lisäksi vetovastuun myös Kokkikartanosta.

Valmisruokayritys on tulevalle toimitusjohtajalle entuudestaan tuttu, sillä hän on työskennellyt Kokkikartanolla vuosina 2006-2011. Kokkikartano on viime vuosina kasvanut vahvasti. Uusi toimitusjohtaja haluaa pitää yrityksen kasvulinjalla ja kehittää toimintaa edelleen.

–  Menestyvän yrityksen lisäksi saan johdettavakseni myös hienon työyhteisön. Minulla on vahva luottamus näihin ihmisiin, heidän ammattitaitoonsa ja osaamiseensa. Uskon yhdessä tekemisen voimaan ja odotan innolla, että pääsemme yhdessä viemään Kokkikartanoa eteenpäin,sanoo Tommy Snellman.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tommy Snellman, toimitusjohtaja (1.2.2018), Kokkikartano
044 7966305 tommy.snellman@snellman.fi

Henrik Snellman, hallituksen puheenjohtaja, Snellman-konserni
0500 564815 henrik.snellman@snellman.fi

Kuvat

Tommy Snellman aloittaa Kokkikartanon toimitusjohtajana 1.2. Kuvaaja Rami Lehtola / Snellman
Tommy Snellman aloittaa Kokkikartanon toimitusjohtajana 1.2. Kuvaaja Rami Lehtola / Snellman
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oy Snellman Ab
Oy Snellman Ab
Kuusisaarentie 1
68600 PIETARSAARI

06 786 6111http://www.snellman.fi

Snellmanin Kokkikartano Oy on pieni keravalainen laadukkaaseen valmisruokaan keskittyvä ruokatehdas.Yritys on perustettu vuonna 1999. Vuodesta 2006 Snellmanin Kokkikartano Oy on ollut osa elintarvikealalla toimivaa Snellman-konsernia. Kokkikartanolla ruoka valmistetaan samoista raaka-aineista ja samalla tavalla kuin se itselle kotona tehtäisiin, suomalaisia raaka-aineita suosien.Yritys työllistää noin 150 ruoka-alan ammattilaista Keravalla ja Pietarsaaressa.

Snellman-konserni toimii elintarvikealalla ja sen toiminta koostuu viidestä toimialasta: Lihanjalostus, Valmisruoka, Panini, Food Service ja Eläinruoka. Konsernilla on toimintaa Suomessa ja Ruotsissa. Suurimmat toimipaikat ovat Pietarsaaressa ja Keravalla. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 300 milj. euroa ja henkilöstö koostuu yli 1300 ammattilaisesta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oy Snellman Ab

Nu behövs handling – Snellman höjer producentpriset och satsar på den unika finländska primärproduktionen8.2.2018 07:00Tiedote

Till grund för Snellmans produkter ligger finländskt, gmo-fritt kött som producerats på familjegårdar. De allmänna marknadspriserna har haft en nedåtgående trend, för att säkerställa den finländska primärproduktionen behövs nu konkreta åtgärder. Snellman höjer producentpriset på griskött med 2-4 c/kg beroende på typ av produktion. Producentpriset för nötkött höjs med 5-10 c/kg beroende av art och vikt. Prishöjningen är en fortsättning på den höjning som gjordes i slutet av fjolåret. Förändringarna träder i kraft 25.2.2018. Samtidigt investerar Snellman i avel och utfodring av Riktig Lantgris för den unika finländska svinkedjans framtid.

Nyt tarvitaan tekoja – Snellman nostaa tuottajahintaa ja panostaa ainutlaatuisen suomalaiseen alkutuotantoon8.2.2018 07:00Tiedote

Snellmanin tuotteiden perustana on perhetiloilla tuotettu, gmo-vapaa suomalainen liha. Yleiset markkinahinnat ovat olleet laskusuunnassa, mutta suomalaisen alkutuotannon varmistamiseksi tarvitaan nyt konkreettisia tekoja. Snellman nostaa sianlihan tuottajahintaa 2-4 c/kg tuotantotavasta riippuen. Korotus on jatkoa viime vuoden lopussa tehdyille korotuksille. Naudanlihan tuottajahintaa nostetaan 5-10 c/kg nautalajista riippuen. Muutokset astuvat voimaan 25.2.2018. Samalla Snellman investoi ainutlaatuisen suomalaisen sikaketjun tulevaisuuteen Kunnon Maatiaispossujen jalostuksessa ja ruokinnassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme