Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Töölön ala-asteen rehtori valittu

Jaa

Kasvatus- ja koulutuslautakunta kumosi ja palautti uudelleen valmisteltavaksi perusopetusjohtajan 20.12.2017 tekemän päätöksen koskien Töölön ala-asteen koulun rehtorin virkavalintaa 23.1.2018 pidetyssä kokouksessaan. Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että virkaa hakeneista kutsuttiin uuteen haastatteluun viisi ansioituneinta hakijaa. Haastattelujen jälkeen tehtiin arviointi hakijoista.

Uudelleenvalmistelu on tehty ja virkaan on valittu filosofian maisteri Paula Luopio-Lemetyinen. Hän aloittaa tehtävässään 8.3.2018. Paula Luopio-Lemetyisen valintaa puoltaa hänen tehtävissään osoittama kykynsä pedagogiseen johtamiseen. Hänellä on vahvaa osaamista uuden opetussuunnitelman mukaisen toiminnan osallistavasta toteuttamisesta ja oppimisympäristöjen kehittämisestä. Paula Luopio-Lemetyisellä on johtamiskokemusta rehtorin, virka-apulaisrehtorin ja apulaisrehtorin tehtävistä lähes 15 vuotta. Päätös perusteluineen on luettavissa perusopetusjohtajan päätösluettelosta.

Lisätietoja

toimialajohtaja
Liisa Pohjolainen
puh. 09 310 86200
liisa.pohjolainen@hel.fi

perusopetusjohtaja
Outi Salo
puh. 09 310 86274
outi.salo@hel.fi
5.2.2018 asti

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mediaa palvelee

viestintäpäällikkö Essi Eranka
puh. 09 310 74342, 040 568 1369, essi.eranka@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala


Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä #HelsinkiOppii ja #LastenHelsinki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Ennakkotiedote: Helsingin kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu tiistaina 13.2.20188.2.2018 15:48Tiedote

Kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu ensi viikon tiistaina 13. helmikuuta klo 16.00. Kokouksen esityslista on julkaistu kasvatus ja koulutus -toimialan verkkosivuilla: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/lautakunnat-ja-johtokunnat/kasvatus-ja-koulutus-poytakirjat Esityslistalla on muun muassa alla olevat esitykset: Ruotsin kielen kielikylvyn valintakriteerit Helsingin varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala esittää, että kasvatus- ja koulutuslautakunta päättää, että varhaiskasvatuksen ruotsin kielen kielikylpyyn valinnan periaatteet ovat seuraavat: - Samassa kielikylpypäiväkodissa olevien lasten sisarukset asetetaan valinnassa etusijalle - Mikäli sisaruksia on enemmän kuin ryhmään voidaan ottaa, suoritetaan valinta arvonnalla - Mikäli ensisijaisen valinnan jälkeen on muita edellytykset täyttäviä hakijoita enemmän kuin vapaita paikkoja, suoritetaan valinta arvonnalla Kielikylvyn pedagogiset periaatteet ja siten valinn

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme