Helsingin liikuntavirasto

Töölön kisahallissa junnuille lentistä Suomen maajoukkueen kera

Jaa

Tiistaina 6. kesäkuuta Töölön kisahallissa (Paavo Nurmen kuja 1 C) 7–12-vuotiailla lapsilla on ainutlaatuinen mahdollisuus kokeilla ja pelata lentopalloa. Paikalla on nimittäin myös Suomen miesten maajoukkue.

Suomen lentopallomaajoukkue. Kuva: Tuomas Pelto/lentopalloliitto
Suomen lentopallomaajoukkue. Kuva: Tuomas Pelto/lentopalloliitto

Kisiksen B-hallissa on kello 12.00–15.00 erilaisia lentisrasteja, joissa opetellaan lentopallon perustaitoja, kuten syöttöä, vastaanottoa ja erilaisia tekniikoita. Rasteja vetävät Lentopalloliiton aluepäälliköt. Suomen maajoukkuepelaajat tulevat paikalle kello 13.00 ja ovat mukana kello 14.30 asti palloilemassa lasten kanssa.
Maksuttoman tapahtuman aikana arvotaan myös pääsylippuja Maailmanliigan kotiturnauksen peleihin.

Tapahtuman aikana Kisiksellä järjestetään myös Maailmanliigan kotiturnaukseen valmistautuvan Suomen maajoukkueen tiedotustilaisuus kello 13.30.
Lentopallon maailmanliigaa pelataan Hartwall Arenalla 8.–10.6. Mukana ovat isäntämaan Suomen lisäksi Australia, Kiina ja Slovakia.

Avainsanat

Kuvat

Suomen lentopallomaajoukkue. Kuva: Tuomas Pelto/lentopalloliitto
Suomen lentopallomaajoukkue. Kuva: Tuomas Pelto/lentopalloliitto
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin liikuntavirasto
Paavo Nurmen kuja 1 B
00099 Helsingin kaupunki

09 310 8771http://www.hel.fi/liikunta

Helsingin kaupungin organisaatiorakenne on uudistunut 1.6.2017. Liikuntaviraston tiedotteet löydät jatkossa Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan uutishuoneesta: https://www.sttinfo.fi/uutishuone/helsingin-kaupunki-kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala?publisherId=60579873

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin liikuntavirasto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme