Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

​Torninosturin purkaminen vaikuttaa liikenteeseen OYSin päivystyksen edustalla perjantaista lähtien

Jaa

Purkutyöt vaikuttavat alueen pysäköinti- ja liikennejärjestelyihin 25.-30.3. välisenä aikana.

Torninosturin purkutyöt aiheuttavat häiriötä OYSin yhteispäivystyksen edustalle tämän ja ensi viikon aikana. Osa alueen parkkipaikoista ja tiealueesta rajataan työmaakäyttöön perjantaista 25.3. alkaen. Liikenteen sujumisen varmistamiseksi paikalle järjestetään liikenteenohjaus purkutöiden ajaksi. Sairaalan sisäänkäynnit ovat käytössä normaalisti.

Töiden arvioidaan valmistuvan keskiviikkoon 30.3. mennessä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tapani Heikkilä, vastaava työnjohtaja, tapani.heikkila@skanska.fi, p. 0400 585 704

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme