Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Torninosturinasennustyöt haittaavat liikennettä Puutarhakadun ja Vuorikadun risteyksessä Kluuvissa 19.7. alkaen

Jaa

Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat 19.7-21.7.2021. Poikkeusjärjestelyt toteutetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla.

Moottoriajoneuvot: Puutarhakatu on suljettu välillä Vuorikatu-Kaisaniemenkatu. Kaisaniemenkadulta ajo ainoastaan pysäköintilaitokseen. Tonteille ajo sallittu tilapäisesti Vuorikadun puolelta.

Polkupyörät: Puutarhakatu on suljettu välillä Vuorikatu-Kaisaniemenkatu. Tonteille ajo sallittu tilapäisesti Vuorikadun puolelta.

Jalankulkijat: Puutarhakatu on suljettu välillä Vuorikatu-Kaisaniemenkatu. Kulku kiinteistöihin Vuorikadun puolelta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Työn suorittajat
Lambertsson Oy
Pauli Nyberg
040 809 5007
pauli.nyberg@lambertsson.com

Työn tilaaja
Jatke Oy
Kaisa Koivu
0504129715
kaisa.koivu@jatke.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 1.7.20211.7.2021 19:32:35 EEST | Tiedote

Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote 1.7.2021 » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Jaosto kokoontuu seuraavan kerran torstaina 19.8.2021. Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme