McDonald's

Tornioon syksyllä avattavaan uuteen McDonald’s-ravintolaan rekrytoidaan 50 ravintolatyöntekijää

Jaa

Arviolta syyskuun puolessa välissä toimintansa aloittavaan ravintolaan rekrytoidaan kaikkiaan 60 henkilöä.

Tornion uuteen McDonald’siin rekrytoidaan 50 ravintolatyöntekijää kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. Rekrytoinnit tehdään kesäkuun aikana. Aiempaa työkokemusta ravintolatyöntekijän tehtävään ei tarvita, sillä uusi henkilökunta saa työsuhteen alussa koulutuksen työtehtäviin. Ravintolatyöntekijän työnkuva on monipuolinen, ja se sisältää niin asiakaspalvelua, ruoanvalmistusta kuin siisteyden ylläpitämistä.

Myös muutamia vuoropäällikkötehtäviä on vielä avoinna.

Tehtäviin voi hakea McDonald’sin verkkosivuilla

Ravintolatyöntekijöiden tehtäviin voi hakea nyt osoitteissa:

Restaurant worker at McDonald’s Tornio - McDonald’s Suomi | Jobylon

Ravintolatyöntekijä McDonald's Tornio - McDonald’s Suomi | Jobylon

Vuoropäällikön tehtäviin voi hakea osoitteessa:

Vuoropäällikkö tai vuoropäällikköharjoittelija Tornion McDonald`s ravintolaan. (avataan syyskuussa 2022, mutta työ alkaisi mahdollisimman pian muissa McDonald`s ketjun ravintoloissa) - McDonald’s Suomi | Jobylon

McDonald’s työllistää Suomessa noin 4 000 työntekijää. Työntekijöiden työsuhteet ovat pääosin vakituisia ja osa-aikaisia. Yksi McDonald’s-ravintola työllistää keskimäärin noin 60 henkeä. McDonald’sin työntekijät kokevat McDonald’sin luotettavaksi työnantajaksi, joka tarjoaa viihtyisän, joustavan ja kannustavan työympäristön. Monipuoliset työtehtävät sisältävät asiakaspalvelua ja tiimityöskentelyä.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Suomen McDonald’sin omistamien ravintoloiden operatiivinen päällikkö Sami Kortelainen, puh. +358 40 577 5570, sami.kortelainen (at) fi.mcd.com

Suomen McDonald’sin omistamien ravintoloiden kenttäpäällikkö Johanna Hirvonen, puh. +358 50 590 5563, johanna.hirvonen (at) fi.mcd.com

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 67 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 243 M€ vuonna 2021. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 11 %. Ravintoloista 57 eli noin 85 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme