Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Torstai oli yllätystä täynnä Linnanmäellä!

Jaa

Linnanmäen huvikauden 2019 miljoonas kävijä astui sisään huvipuiston porteista torstaina 12.9. Onnekkaat huvittelijat palkittiin lahjakassilla, joka oli pullollaan Linnanmäki-aiheisia tuotteita ja lipputuotteet koko päivän huvitteluun. Miljoonas kävijä Olivia Lindberg, 10, suunnitteli menevänsä Taigan kyytiin.

Linnanmäelle saapuu vuosittain yli miljoona kävijää ja tänä vuonna miljoonas kävijä oli Olivia Lindberg, 10, joka saapui Linnanmäelle Lohjalta. Mukanaan Olivialla oli perheensä Elina, Mikko sekä pikkuveli Samuel, 8.

- Käymme Linnanmäellä kerran vuodessa ja tänään tulimme Linnanmäelle huvittelemaan siis ensi kertaa tänä vuonna. Kävimme myös viime vuonna iik!weekin aikaan Linnanmäellä ja päätimme tänäkin vuonna saapua kesäloman sijasta syksyllä huvittelemaan, sillä jonot laitteisiin ovat silloin lyhyemmät, mikä on lasten mielestä tosi kiva juttu, Elina Lindberg kertoo.

Linnanmäellä on menossa syyskuun 22. päivään saakka kauhuteematapahtuma iik!week, joka tarjoaa kauhua ja jännitystä niin aikuisille kuin perheen pienimmillekin. Kauhukohteisiin Olivia ei kuitenkaan aikonut ensimmäisenä suunnata, vaan päivän suunnitelmia kysyttäessä yli 140-senttisellä Olivialla oli selkeä ajatus.

- Suunnitelmissa on mennä Taigan kyytiin ja odotan sitä innolla! Olen valmistautunut Taigan siiville katsomalla videon ratalaitteesta, Olivia kertoo.

Linnanmäki palkitsi perheen Linnanmäki-aiheisella lahjakassilla, josta riittää iloa ja makeutta huvittelupäivän jälkeen vielä kotimatkalle asti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuoden 2019 lahjoitustavoite on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2019 ovat SOK / HOK-Elanto, Unilever Finland Oy ja Oy Hartwall Ab. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäen loistelias kausi päättyi palkintosateeseen! Linnanmäen Huvipuisto palkittiin mieleenpainuvimpana, Taiga-ratalaite jälleen yksi Euroopan parhaista!21.10.2019 15:23:29 EESTTiedote

Linnanmäen huvikausi 2019 on päättynyt sunnuntaina 20.10. loisteliaasti. Valokarnevaalin säihkyvän ilotulituksen lisäksi Linnanmäki päätti huvikautensa myös varsinaisessa välkehtivässä palkintosateessa. Taiga valittiin arvostetun italialaisen verkkojulkaisu Parksmania.it:n toimesta yhdeksi Euroopan parhaista laitteista vuonna 2019. Linnanmäki palkittiin lokakuussa myös Finnish Travel Galassa vuoden 2019 mieleenpainuvimpana matka- tai palvelukokemuksena!

Linnanmäen Valokarnevaaliin saapuminen on tehty helpoksi9.10.2019 09:13:18 EESTTiedote

Linnanmäen suosittu Valokarnevaali avaa ovensa torstaina. Tapahtuma kestää 20.10. saakka ja sen aikana Linnanmäellä nähdään valotaiteen lisäksi myös innostavia uudistuksia! Linnanmäki on ensimmäistä kertaa Valokarnevaalin lauantaisin avoinna nyt klo 24 saakka ja tapahtumaan on luotu uusi etäparkkipalvelu Parkki & Pirssi. Valokarnevaali huipentuu säkenöivään ilotulitukseen 20.10. klo 21.50.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme