Veikkaus

Toto-pelien peliaika pitenee

Jaa

Toto-pelien peliaika pitenee tiistaista 10.10. alkaen lähes ympärivuorokautiseksi.

- Yöpelaamisen mahdollisuutta on kysytty todella paljon vuosien mittaan. Asiakkaat ovat toivoneet myös sitä, että pelit voisi jättää aikaisemmin pelipisteissä. Iloksemme voimme nyt toteuttaa nämä toiveet, kertoo Toto-pelien tuotepäällikkö Juha Ahjolinna Veikkauksesta.

Peliaika on ennen muutosta alkanut aamulla kello 9 ja päättynyt 30 minuuttia viimeisen avoimen kohteen voitonmaksun avaamisen jälkeen. Jatkossa pelaaminen ja voittojen lunastaminen alkaa pelipisteissä kello 7.30 ja päättyy keskiyöllä kello 00.00. Jos puolenyön jälkeen kuitenkin on avoinna olevia kohteita, pelaaminen voi jatkua viimeistään kello 1:een yöllä.

Verkkopalvelu veikkaus.fi:ssä pelaaminen on jatkossa mahdollista joka päivä kello 7.30-06.00. Poikkeuksen tekevät sunnuntain ja maanantain välinen yö, jolloin pelaamisessa on tauko kello 00.00-1:30 ja Ruotsin ATG:n kolmen vartin katko öisin kello 04-04:45.

- Toto palvelee jatkossa pelaajia lähes koko ajan, joten asiakkailla on mahdollisuus pelata ja psyykata seuraavien päivien lähtöjä lähes kellonajasta riippumatta. Peliaika pitenee lähes yhdeksän tuntia Toimintamalli yhtenäistää Veikkauksen tuotteiden pelaamista yöllä ja parantaa asiakkaiden palvelua, kertoo Juha Ahjolinna.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Veikkaus valitsi mainostoimistokumppanit luovien konseptien suunnitteluun15.6.2018 15:08Tiedote

hasan & partners, Miltton Creative ja Bob the Robot ovat jatkossa Veikkauksen luovat konseptitoimistot. Mainostoimistokilpailutuksessa painotettiin strategista markkinointiajattelua, asiakasymmärryksen ja -tiedon hyödyntämistä, luovaa konseptointikykyä sekä pitkäjänteistä brändinrakentamisen taitoa. Hyviä kokemuksia saatiin uudenlaisesta työpajatyöskentelyyn pohjautuvasta kilpailutustavasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme