Veikkaus

Toto-pelien Suomen mestaruus Kaustiselle - Jarkko Viitala voitti 9 824 euron potin

Jaa

Toto-pelien Suomen mestaruus ratkaistiin lauantaina Vermon raviradalla. Toton SM-turnauksen finaalissa kohtasivat 39 pelaajaa, jotka olivat lunastaneet paikkansa alueellisista karsinnoista ympäri Suomen. Mestariksi tiensä totosi Jarkko Viitala Kaustiselta. Hän sai turnauksen voitosta 9 824 euron potin. Toiseksi tuli Arttu Iisakka Kalajoelta ja kolmanneksi Toni Alenius Tampereelta.

Jarkko Viitala
Jarkko Viitala

Asfalttimiehenä kesäisin työskentelevä Jarkko Viitala horjutti 38 turnausvastustajansa itseluottamusta heti lauantain avauslähdössä. Hän sai mestaruuden kannalta ratkaisevimman lunastuksen raviratsastuslähdön yllätyksellisellä kaksarilla Ramble On - Crazy Valley, jonka kerroin oli 224,72. Viitala teki lähtöön 250 euron pelin ja lunasti 4 494,40 euroa.

- Crazy Valley oli päivän paras idea. Siinä oli riski-palkkio -suhde kohdallaan. Siitä sain hyvän kaulan ja muista lähdöistä riittävästi osumia omilla ideoilla. Kun jotain hommaa harrastaa tosissaan ja on jonain päivänä siinä Suomen paras, niin onhan se hienoa. Parhaimmillaan on tullut käytyä yli sata päivää vuodessa raveissa paikan päällä, Toto on vakava harrastus minulle, 38-vuotias Viitala kertoo.

- Pelaan Suomeen ja Ruotsiin sekä omistanmyös  porukkahevosia. 15-vuotiaana ostin ensimmäisen hevosen, joka oli aika huono. Pilsker on ollut puolestaan sen jälkeen omistamistani paras.

Toton Suomen mestaruus 2018

1 Jarkko Viitala, Kaustinen, turnausvoitto 9 824,17 euroa
2 Arttu Iisakka, Kalajoki, 6 847,15 euroa
3 Toni Alenius, Tampere, 4 763,23 euroa
4 Matti Viitala, Oulu 3 572,42 euroa
5 Janne Alanissi, Oulu, 2679,32 euroa
6 Miikka Kaihovaara, Lappeenranta, 2 083,91 euroa

Veikkauksen Voittajavedossa Jarkko Viitalan kerroin oli 42,14.

Toto-pelien Suomen mestaruudesta on kilpailtu vuodesta 2001 saakka.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Jarkko Viitala
Jarkko Viitala
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Suomalaisille jo yli miljardi euroa voittoja Eurojackpotista14.3.2019 10:10:00 EETTiedote

Suomalaispelaajien voitot Eurojackpotista ylittivät miljardin rajan viime perjantaina. Peli on ollut suomalaisille suotuisa, sillä Suomeen on osunut jo 15 päävoittoa, jotka ovat lisäksi olleet suuria; kymmenen suurimman voiton joukossa on neljä Suomen voittoa. Keskimääräinen suomalaisen päävoiton suuruus on 40,5 miljoonaa euroa. Ruotsiin on osunut vain yksin täysosuma. Se oli suuruudeltaan 20,3 miljoonaa euroa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme