Veikkaus

TotoTV:n ja MTV:n ravilähetyksiin tulee hevosten paikannusgrafiikka

Jaa

Ravilähtöjen seuraaminen televisiosta helpottuu huomattavasti TotoTV:ssä ja MTV3:ssa. Hevosten sijainnit visualisoiva järjestelmä otetaan käyttöön aluksi Vermossa. Ensi-ilta on ensi keskiviikkona Toto65-raveissa.

Hevosten järjestystä voi uudessa palvelussa seurata myös alalaidan visualisoinnista.
Hevosten järjestystä voi uudessa palvelussa seurata myös alalaidan visualisoinnista.

Visualisointi palvelee katsojia ensimmäisen kerran keskiviikkona 12.7. ja siitä lähtien keskiviikkoisin Vermon Toto65-raveissa. Tavoitteena on ottaa paikannus käyttöön myös kaikissa Toto76-raveissa lauantaisin syksyn aikana.

Paikannusjärjestelmän avulla pystytään esittämään hevosten sijainnit helposti seurattavalla ja havainnollisella grafiikalla. Ruudun alalaidassa olevassa visualisoinnissa hevosia kuvaavat niiden numerot. Lisäksi lähdön pelatuimmilla hevosilla on omat tunnusvärinsä, mikä tekee lähdön seuraamisesta edelleen jännittävämpää.

-        Palvelu on suunnattu erityisesti uusille asiakkaille. Pelaajat löytävät jatkossa helpommin hevosten sijainnit ja voivat seurata grafiikan avulla lähdön etenemistä. Järjestelmää kehitetään asiakkailta saadun palautteen perusteella, kertoo TV-tuottaja Timo Lämsä Veikkauksesta.

Vastaava palvelu on käytössä muun muassa Ruotsissa. Veikkauksen ja Yellow film & TV.n yhteistyössä kehittämä järjestelmä kuitenkin poikkeaa Ruotsin vastaavasta palvelusta tekniseltä toteutukseltaan ja tarkkuudeltaan.

-        Satelliittipaikannukseen perustuva palvelumme on maailman ensimmäinen täysin gps-pohjainen hevosten seurantajärjestelmä. Sen etu on liikuteltavuus, kertoo Timo Lämsä.

Lisätietoja: TV-tuottaja Timo Lämsä, Veikkaus, p. 09 4370 5123

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Hevosten järjestystä voi uudessa palvelussa seurata myös alalaidan visualisoinnista.
Hevosten järjestystä voi uudessa palvelussa seurata myös alalaidan visualisoinnista.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme