Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Tough Viking 2018 -tapahtuma haittaa liikennettä Helsingin keskustassa 8. syyskuuta

Jaa

Tough Viking 2018 -tapahtuma haittaa liikennettä Helsingin keskustassa lauantaina 8. syyskuuta 2018. Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat Töölönlahden ja Eläintarhanlahden ympäristössä. Kaisaniemenranta sekä Kaisaniemen puistokuja on suljettu moottoriajoneuvoliikenteeltä 8.9.

Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla.

Moottoriajoneuvot: Kaisaniemenranta sekä Kaisaniemen puistokuja on suljettu moottoriajoneuvoliikenteeltä 8.9.2018. Järjestely ei koske huolto- ja tontille ajoa. Pitkältäsillalta keskustan suuntaan kuljettaessa on oikealle Kaisaniemenrantaan kääntyminen kielletty.

Polkupyörät: Liikenne katkaistaan ja ohjataan tapahtuma-alueen ohi Linnunlaulun sillan kautta.

Jalankulkijat: Kaisaniemen puistossa on kulkua rajoitettu. Rautatieasemalta jalankulkijat ohjataan ohittamaan tapahtuma-alue Kaisaniemen puistokujan ja junaradan välistä jalankulkuväylää pitkin. Puiston itäpuolelta on osa Birger Brunilan puistoa ja Svante Olssonin puistokujaa suljettu.

Tapahtuman järjestäjä pahoittelee tapahtuman järjestelyistä mahdollista aiheutuvaa haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Nerisconcept, Jussi Sirén
puh. 0400 228000
LKJ-Palvelut Oy, Pete Willman (liikennejärjestelyt)
puh. 044 555 6658
Tiia Vilén, kaupunkiympäristön toimiala, alueiden valvonta
puh. 09 310 39541
etunimi.sukunimi@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Mäkelänkadun uudistamiseksi tehdään katusuunnitelmia20.11.2018 14:04Tiedote

Mäkelänkatua aiotaan uudistaa mittavassa peruskorjauksessa, joka alkaa arviolta vuonna 2024. Parhaillaan on meneillään katusuunnitelmien laadinta. Suunnitelmat sivuavat myös Mäkelänkatua risteäviä katuja, Vääksyntietä, Elimäenkatua ja Hämeentietä sekä Lautatarhankatua. Suunnitelmaluonnokset esitellään torstaina 29. marraskuuta 2018 klo 18.00–20.00 Mäkelänrinteen lukion auditoriossa, Mäkelänkatu 47.

Kesäkioskien ja liikkuvien elintarvikehuoneistojen vedenlaadussa parannettavaa19.11.2018 11:26Tiedote

Helsingissä ja Espoossa viime kesänä kesäkioskien ja liikkuvien elintarvikehuoneiden käyttämästä talousvedestä otetuista näytteistä vain 11 prosenttia täytti talousvesiasetuksen mukaiset laatuvaatimukset ja -tavoitteet. Näytteistä seitsemän prosenttia ei täyttänyt laatuvaatimuksia ja 82 prosenttia ei täyttänyt laatutavoitteita. Laatuvaatimukset on asetettu suolistoperäistä saastumista ja mahdollisia taudinaiheuttajia kuvaaville mikrobeille. Laatutavoitteet on annettu mikrobeille, jotka kuvaavat yleistä hygieniaa. Tulokset viittaavat veden huonoon vaihtuvuuteen sekä säiliöiden likaisuuteen ja huonoon kuntoon.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme