Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Toukokuun Nuori Espoo Live tarjoaa nuorille esiintymisestradin

Jaa

Leppävaaran urheilupuistossa 26. toukokuuta järjestettävän Nuori Espoo Liven ohjelma rakentuu jo kovaa vauhtia. Tapahtumassa voi kokeilla monenlaisia harrasteita, nauttia erilaisista esityksistä ja lavalle nousee jälleen myös nimekkäitä artisteja. Tänä vuonna tapahtuman estradeille halutaan nostaa entistä enemmän myös nuorten esityksiä.

Nuorille tarjotaan mahdollisuutta esiintyä tapahtuman sydämeen rakennettavassa tapahtumateltassa. Esiintyä voi yksin, kaksin tai suuremmassakin ryhmässä. Esitykset voivat olla lähes mitä tahansa: stand uppia, tanssia, räppiä, taikuutta, teatteria tms. ja kestoltaan ne voivat olla mitä tahansa kolmen ja kolmenkymmenen minuutin väliltä. 

"Haluamme tarjota nuorille mahtavan tapahtuman lisäksi mahdollisuuden osallistua tapahtuman toteuttamiseen. Esiintymisen lisäksi voi tulla mukaan suunnittelemaan tapahtumaa, osallistumaan sen rakentamiseen tai vaikkapa juontamaan koko tapahtumaa", kertoo nuorisotyökoordinaattori Nils Nordling nuorisopalveluista ja kannustaa ottamaan häneen rohkeasti yhteyttä.

Se jo tiedetään, että toista kertaa Leppävaaran urheilupuistossa järjestettävässä tapahtumassa tulee olemaan monipuolista ohjelmaa. Kokeiltavana on mm. benjitrampoliini. Myös nuorten toivoma ruoka-festari on suunnitteilla. 

Nuori Espoo Live on ikärajaton, päihteetön ja maksuton nuorten tapahtuma. Järjestelyistä vastaa Espoon kaupungin liikunta- ja nuorisopalvelut yhdessä eri toimijoiden kanssa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ilmoittautumiset ja yhteydenotot sähköpostitse: nils.nordling@espoo.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoon kaupungin nuorisopalvelut on nuoria varten. Kuuntelemme nuoria ja mietimme yhdessä, miten voimme toteuttaa parempia, innostavampia ja vetovoimaisempia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia yhdessä nuorten itsensä ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ja sitten toteutamme niitä.

www.espoo.fi/nuoriespoo
#nuoriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kommunerna i Västra Nyland anser att social- och hälsovårdstjänsterna bör reformeras på kommunbasis och med beaktande av invånarnas behov26.4.2019 10:30:00 EESTTiedote

Stads- och kommundirektörerna i Nyland har en gemensam uppfattning om att reformen av social- och hälsovårdstjänsterna bör fortsätta på kommunbasis i området. Kommunernas ledning har efter förhandlingar kommit fram till en modell enligt vilken Nyland föreslås bli indelat i fem områden, som ansvarar för ordnandet av social- och hälsovårdstjänsterna på basnivå.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme