Fliiga

TPS varmisti jo naisten runkosarjan voiton – niukin voitto kuukausiin riitti pisteisiin

Jaa
Hallitseva mestari TPS varmisti jo nyt naisten A-lohkon runkosarjan voiton, kun se haki Helsingistä 18. perättäisen kolmen pisteen voittonsa kaatamalla EräViikingit 5-4.

EräViikingit herätteli eilen Varsinais-Suomen Urheilugaalassa vuoden joukkueena palkittuja TPS-pelaajia kahdella nopealla maalilla, mutta jo ensimmäisessä erässä Meri-Helmi Höynälä, Jenna Saario ja Ina Leminen vastasivat kolmella osumalla. Matilda Rytkönen tasoitti vielä kotijoukkueelle, mutta toisen erän lopulla TPS iski voittoon riittäneet maalit. Milla Nordlund laukoi itse tilanteeksi 3-4 ja syötti perään Laura Rantasen tekemän ylivoimaosuman. Manta Likki kavensi vielä kolmannessa erässä, mutta tasoitus jäi haaveeksi, ja EräViikinkien lohduksi jäi vain sarjaa ylivoimaisesti dominoivan TPS:n niukin voitto sitten lokakuun puolivälin.

EräViikinkien ykkösviisikon hyökkääjä Maura Paajaselle ottelu oli tällä erää viimeinen, kun hän lähtee opiskelijavaihtoon ulkomaille.

Yksi ottelu pelattiin myös B-lohkossa, jossa O2-Jyväskylä nousi ohi Jokereiden pisteen päähän Welhoista ja pudotuspelikarsintapaikasta kaatamalla kotonaan Helsinki Unitedin 6-3. Kotijoukkue rakensi puoleen peliin 3–0-johdon, mutta toisen erän lopulla Anni Rainio ja Milla Koskenniemi nostivat vieraat maalin päähän vain yhdeksän sekunnin välein syntyneillä osumilla. Kiia-Mari Avikainen laukoi kuitenkin keskisuomalaiset 4–2-taukojohtoon, ja kolmannen alussa Johanna Helminen teki jo 5-2. Anni Rainio kavensi vielä, mutta vedettyään maalivahdin penkille United ei kyennyt pitämään palloa hallussaan ja Katriina Louna työnsi viimeisen niitin tyhjään verkkoon.

00920 Helsinki

Maailman viihdyttävintä salibandya! F-liigassa pelaa miesten ja naisten sarjojen alla 28 joukkuetta. Haluamme olla rakentamassa Suomeen uudenlaista palloilusarjaa. Liikkeen voima ja vauhti valloittavat ja saa meidät kaikki liikkeelle
– luomaan maailman liikuttavinta, arvostetuinta ja kaupallisinta salibandyliigaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fliiga

Oilers voitokas 2000-päisen yleisön edessä – mestaruus katkolla lauantaina Helsingin jäähallissa24.4.2024 20:49:07 EEST | Tiedote

Oilers siirtyi jo voiton päähän F-liigan miesten mestaruudesta, kun se kaatoi Helsingin jäähallissa Classicin 8-6 ja johtaa finaalisarjaa voitoin 3-2. Ottelua seurasi 1 936 katsojaa. Kulta on katkolla espoolaisille lauantaina jälleen Helsingin jäähallissa. Veljeskaksikko Justus Kainulainen – Rasmus Kainulainen rakensi Öljymiehille nopean kahden maalin johdon Lassi Torisevan verkon heilahdettua ensimmäisen kerran jo seitsemän sekunnin kohdalla, ja toisessa erässä muutti kahdesti osunut Aaro Astala lukemiksi jo 4-0. Siihen asti ohittamattomalta tuntuneen Oilers-vahti Markus Laakson taika murtui Eemeli Akolan ja Nico Salon kaventaessa kaukolaukauksilla vain 33 sekunnin välein. Heikki Iiskolan 5–2-osumaan vastasi Classic vielä Albert Koskisen kuitilla, mutta erän loppu oli tamperelaisille tumma. Oilersin toinenkin ylivoima päättyi maaliin Tuomas Iiskolan onnistuessa, ja vielä puolitoista minuuttia ennen erätaukoa sinetöi Justus Kainulainen jo hattutemppunsa Matias Veikkolan oivaltavasta vi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.