Vaasan kaupunki - Vasa stad

Traditionell Gubbkontroll ordnas 7.11

Dela

Igen är det dags att utöver bilarna kontrollera gubbarna. För män ordnas traditionellt en avgiftsfri Gubbkontroll i Rinta-Jouppis Bilaffär (adr. Mejerigatan 15) torsdagen 7.11.2019 kl. 13-17. På gubbkontrollen undersöks bland annat kroppssammansättningen, blodtrycket, lungornas kondition, muskelstyrkan och de egna hälsovanorna.

Bild: Johanna Jussila
Bild: Johanna Jussila

Gubbkontrollen lockar många besökare till hälsokontrollen. För att undvika långa köer finns två mätare av kroppsammansättningen till förfogande. Män i alla åldrar är välkomna till kontrollen. Vid gubbkontrollen ordnas också kaffeservering.

Evenemanget är en del av den riksomfattande Männens vecka, som firas 4-10.11.2019. Evenemanget ordnas av olika enheter inom Vasa stads social- och hälsosektorn, studerande från Vasa yrkeshögskola och Trafikskyddet i samarbete med Rinta-Jouppis Bilaffär.

Nyckelord

Kontakter

Koordinator för hälsofrämjande Hanna-Mari Joutsen, tfn 040 182 3921,
hanna-mari.joutsen@vasa.fi

Bilder

Bild: Johanna Jussila
Bild: Johanna Jussila
Ladda ned bild

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum