Vaasan kaupunki - Vasa stad

Traditionell Gubbkontroll ordnas 8.11

Dela

Nu är det dags att utöver bilarna kontrollera gubbarna. För män ordnas på sedvanligt sätt en avgiftsfri Gubbkontroll i Rinta-Jouppis Bilaffär (adr. Mejerigatan 15) torsdagen 8.11 kl. 13-17. På gubbkontrollen undersöks bland annat kroppssammansättningen, blodtrycket, lungornas kondition, muskelstyrkan och de egna hälsovanorna.

Foto: Johanna Jussila
Foto: Johanna Jussila

Gubbkontrollen lockar traditionellt många besökare till hälsokontrollen. För att undvika långa köer finns i år två mätare av kroppsammansättningen till förfogande. Män i alla åldrar är välkomna till kontrollen.Vid gubbkontrollen ordnas också kaffeservering.

Evenemanget är en del av den riksomfattande Männens vecka, som firas 5-11.11.2018. Evenemanget ordnas av olika enheter inom Vasa stads social- och hälsosektorn och studerande från Vasa yrkeshögskola i samarbete med Rinta-Jouppis Bilaffär. I år komma med också Trafikskyddet.

Nyckelord

Kontakter

Tilläggsinformation och intervjuer:
Koordinator för hälsofrämjande Hanna-Mari Joutsen, puh. 040 182 3921,
hanna-mari.joutsen@vasa.fi

Bilder

Foto: Johanna Jussila
Foto: Johanna Jussila
Ladda ned bild

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum