Truben uusi toimitusjohtaja Matti Leinonen haluaa saada kaikki suomalaiset Truben pullan makuun

Jaa

Kuopiolaisen leipomon Truben uusi toimitusjohtaja Matti Leinonen on elintarvikealan rautainen ammattilainen. Hänen johtamisfilosofiansa perustuu avoimuuteen, luottamukseen ja esimerkillä johtamiseen. Leinonen korostaa myös hyvän työilmapiirin merkitystä. Hän paljastaa olevansa liiankin suuri pullan ystävä, kun vyötä on jo alkanut kiristää. Leinoselle Truben pulla on Suomen parasta kaupasta saatavaa pullaa.

Truben uusi toimitusjohtaja Matti Leinonen on pitkän uran elintarvikealalla tehnyt konkari. Viimeksi hän toimi 12 vuotta Pakkasmarja Oy:n toimitusjohtajana ja tätä ennen hän oli muun muassa 10 vuotta Valiolla vastaamassa marjojen ja hedelmien hankinnasta kiertäen ympäri maailmaa. Trubelle siirtyminen on luonnollinen jatkumo uralla. 

- Tulin Trubelle, kun yrityksen omistaja, Hallmanin Jukka, pyysi minua. Olen innoissani astuessani Truben toimitusjohtajan tehtävään ja odotan mielenkiinnolla tulevia yhteisiä vuosia tämän mahtavan porukan kanssa. Olen saanut Trubella erittäin lämpimän vastaanoton, ja on ollut hienoa huomata, kuinka ammattitaitoista porukkaa ja hyvä henki Trubella on, kertoo Leinonen.

Eteläkarjalaisesta on leipoutunut oiva savolainen

Leinonen on lähtöisin Lappeenrannasta, mutta hän on asunut perheensä kanssa Pohjois-Savossa yli parikymmentä vuotta. Hänen mielestään Pohjois-Savo on yrityksille hyvä paikka olla ja kehittyä. Pohjois-Savossa on hyvä symbioosi maakunnan ytimen eli Kuopion ja alueen muiden paikkakuntien kanssa. Hän myös korostaa, että jokaisen yrityksen olisi hyvä identifioitua jostakin paikasta kotoisin olevaksi - kuten Trube Kuopiosta.

- Truben yksi uniikki piirre on sen vahva kuopiolainen koti ja sydän. Se, että leivomme kaikki tuotteemme itse Kuopiossa käsityönä valtakunnalliseen jakeluun, on ainutlaatuista Suomessa. Tämä on valttikortti, jota pitää tuoda vielä enemmän esille, korostaa Leinonen

Tavoitteena tunnettuuden kehittäminen 

Toimitusjohtajan tehtävässä Leinonen näkee Truben päätavoitteena tunnettuuden kehittämisen. Työn perustana toimii hyvä tiimi ja parhaan makuiset tuotteet. Lisäksi Leinonen näkee, että yhtiön toimintaa voidaan monin paikoin nykyaikaistaa, jotta toiminnasta tulee entistä sujuvampaa.

Truben pulla keikkuu ykkössijalla vuodesta toiseen tutkimuksissa, joissa mitataan tuoteuskollisuutta - se jos mikä kertoo tuotteidemme hyvästä mausta. Brändin pitäisi kuitenkin olla tunnetumpi, jotta yhä useampi maistaisi Truben pullaa. 

- Trube on brändinä Pohjois-Savossa erittäin tunnettu, mutta muualla Suomessa se on vielä toistaiseksi altavastaaja. Teemme kuitenkin Suomen parhaan makuista pullaa, joten tunnettuutta pitää kehittää siten, että Truben herkulliset tuotteet päätyisivät yhä useamman ostoskoriin ja kahvipöytään ympäri Suomen. Tavoitteenamme on, että tulevaisuudessa kaikki rakastaisivat Truben tuotteita yhtä paljon kuin savolaiset. Meillä on todella upea henkilöstö ja vahvaa osaamista, joten näen mahdollisuudet moneen, kertoo Leinonen luottavaisesti. 

Leinosella on nyt muutama viikko toimitusjohtajan roolissa takana ja hän kiittää erityisesti hyvää ja avointa vastaanottoa, jonka hän on saanut. Hän myös iloisesti kertoo, että “pullaa on nyt viime aikoina tullut syötyä jopa tavallista enemmän” ja paljastaa Trubelta suosikeikseen Pariisinleivoksen ja Aleksanterinleivoksen. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Toimitusjohtaja Matti Leinonen
F.K. Trube Oy
puh. 044 363 5952
matti.leinonen@trube.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Trube
PL 1771
70460 Kuopio

044 7668 366http://trube.fi

Trube

PL 1771

70460 Kuopio

 

044 7668 366

http://trube.fi

 

F.K. Trube Oy on pulla- ja konditoriatuotteisiin erikoistunut leipomo. Makumaailmamme pohjautuu sadan vuoden perinteiseen käsityöosaamiseen yhdistyen luovasti nykypäivän vaatimuksiin. Leipomomme sijaitsee Kuopiossa, jossa meitä on 40 makujen ammattilaista.

 

Leivomme Suomen suositelluimmat pullat ja konditoriatuotteet runsailla ja tarkoin valituilla aineksilla. Perinteiset tuotteemme ovat lempeästi voilla leivottuja, ja niille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-merkki. Tuotteemme ovat myynnissä vähittäiskaupoissa kautta maan.

 

F.K. Trube Oy kuuluu Hallman-konserniin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Trube

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme