Laurea

TT, dosentti Valdemar Kallunki korkeakouluyksikön johtajaksi Laurea-ammattikorkeakouluun

Jaa

Teologian tohtori, dosentti Valdemar Kallunki aloittaa Laurea-ammattikorkeakoulun korkeakouluyksikön johtajan tehtävässä 7.1.2019 alkaen. Laurean uudistuvassa organisaatiossa (1.1.2019 alkaen) korkeakouluyksiköt vastaavat koulutustehtävänsä lisäksi tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnasta, aluekehitystoiminnasta ja –palveluista sekä liiketoiminnasta.

Valdemar Kallunki vastaa ylempiin ammattikorkeakoulututkintoihin johtavasta koulutuksesta ja ammattikorkeakoulututkintoihin kuuluvista yhteisistä digitaalisista tutkinnon osista sekä verkkopedagogiikan kehittämisestä Laureassa. Korkeakouluyksikön johtajana Kallunki on korkeakoulun johtoryhmän jäsen.

Kallunki siirtyy korkeakouluyksikön johtajan tehtävään Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (XAMK) tutkimusjohtajan tehtävästä. Kallungilla on pitkä ja monipuolinen kokemus korkeakoulutoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta. Aiemmin hän on toiminut mm. tutkijana ja korkeakoulun vahvuusalojen vetäjänä. Kallunki on dosentti Helsingin yliopistossa (Kirkkososiologia) ja Turun yliopistossa (Uskontotiede) sekä Maanpuolustuskorkeakoulussa (Sotilassosiologia).

Lisätietoja:

Jouni Koski
Rehtori, toimitusjohtaja, Laurea-ammattikorkeakoulu
Puh. (09) 8868 7660, jouni.koski@laurea.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Laurea viestintä:
viestinta@laurea.fi

Tietoja julkaisijasta

Laurea
Laurea
Ratatie 22
01300 Vantaa

09 8868 7150http://www.laurea.fi

Laurea-ammattikorkeakoulu toimii Uudellamaalla kuudella kampuksella. Opiskelussa Laureassa keskeistä ovat työelämän tarpeista tulevat aidot toimeksiannot, kuten projektit, joiden ansiosta opiskelijamme verkostoituvat jo opiskeluaikanaan ja oppivat tärkeitä työelämässä tarvittavia taitoja. Laurea-yhteisöön kuuluu noin 7 800 opiskelijaa, 500 henkilökunnan jäsentä ja 24 000 alumnia. Laurea on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhteisö.

Laureassa tehdään käytännönläheistä tutkimus- ja kehitystyötä strategisilla tutkimusalueilla, jotka perustuvat tulevaisuuden tarpeisiin ja vahvaan osaamiseen sosiaali- ja terveysalalla, palveluliiketoiminnassa sekä turvallisuudessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Laurea

Glamouria ja rajojen ylittämistä: Laurea ja Red Carpet yhteistyöhön14.3.2019 09:25:35 EETTiedote

Laurea-ammattikorkeakoulu ja Red Carpet Film Festival ovat aloittaneet yhteistyön. Laurean opiskelijat ovat aktiivisessa roolissa loppukesällä 2019 Hyvinkäällä järjestettävän elokuvafestivaalin järjestämisessä. Yhteistyö perustuu laurealaiseen kehittämispohjaisen oppimisen malliin, jossa opiskelijoiden oppiminen viedään aitoihin työelämän tilanteisiin. -Yritysten kanssa tehtävät kehittämisprojektit ovat Laurealle jo tavaramerkki, kertoo rehtori, toimitusjohtaja Jouni Koski. -Olemme jo vuosikymmenten ajan yhdistäneet oppimisen aitoihin työelämän kehittämishankkeisiin, joista hyötyvät niin opiskelijat kuin toimeksiantajatkin. Sitoutumisemme Red Carpet -festivaaliin on osa Laurean seutukaupunkiyhteistyötä Uudellamaalla. Koulutuksen, tutkimuksen ja aluekehityksen palveluille on suuri tarve Uudenmaan keskeisissä aluekeskuksissa. -Red Carpet -festivaalin periaatteisiin kuuluu erilaisten rajojen ylittäminen, kertoo festivaalin perustaja, taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi. Ideologiamme on

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme