Laurea

TT, dosentti Valdemar Kallunki korkeakouluyksikön johtajaksi Laurea-ammattikorkeakouluun

Jaa

Teologian tohtori, dosentti Valdemar Kallunki aloittaa Laurea-ammattikorkeakoulun korkeakouluyksikön johtajan tehtävässä 7.1.2019 alkaen. Laurean uudistuvassa organisaatiossa (1.1.2019 alkaen) korkeakouluyksiköt vastaavat koulutustehtävänsä lisäksi tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnasta, aluekehitystoiminnasta ja –palveluista sekä liiketoiminnasta.

Valdemar Kallunki vastaa ylempiin ammattikorkeakoulututkintoihin johtavasta koulutuksesta ja ammattikorkeakoulututkintoihin kuuluvista yhteisistä digitaalisista tutkinnon osista sekä verkkopedagogiikan kehittämisestä Laureassa. Korkeakouluyksikön johtajana Kallunki on korkeakoulun johtoryhmän jäsen.

Kallunki siirtyy korkeakouluyksikön johtajan tehtävään Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (XAMK) tutkimusjohtajan tehtävästä. Kallungilla on pitkä ja monipuolinen kokemus korkeakoulutoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta. Aiemmin hän on toiminut mm. tutkijana ja korkeakoulun vahvuusalojen vetäjänä. Kallunki on dosentti Helsingin yliopistossa (Kirkkososiologia) ja Turun yliopistossa (Uskontotiede) sekä Maanpuolustuskorkeakoulussa (Sotilassosiologia).

Lisätietoja:

Jouni Koski
Rehtori, toimitusjohtaja, Laurea-ammattikorkeakoulu
Puh. (09) 8868 7660, jouni.koski@laurea.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Laurea viestintä:
viestinta@laurea.fi

Tietoja julkaisijasta

Laurea
Laurea
Ratatie 22
01300 Vantaa

09 8868 7150http://www.laurea.fi

Laurea-ammattikorkeakoulu toimii Uudellamaalla kuudella kampuksella. Opiskelussa Laureassa keskeistä ovat työelämän tarpeista tulevat aidot toimeksiannot, kuten projektit, joiden ansiosta opiskelijamme verkostoituvat jo opiskeluaikanaan ja oppivat tärkeitä työelämässä tarvittavia taitoja. Laurea-yhteisöön kuuluu noin 7 800 opiskelijaa, 500 henkilökunnan jäsentä ja 24 000 alumnia. Laurea on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhteisö.

Laureassa tehdään käytännönläheistä tutkimus- ja kehitystyötä strategisilla tutkimusalueilla, jotka perustuvat tulevaisuuden tarpeisiin ja vahvaan osaamiseen sosiaali- ja terveysalalla, palveluliiketoiminnassa sekä turvallisuudessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Laurea

Robotit helpottamassa hoitohenkilön arkea sairaaloissa21.11.2018 14:15:35Tiedote

Tutkimusten mukaan hoitohenkilöstön työajasta jopa 30 prosenttia menee muuhun kuin varsinaiseen hoitotyöhön. Siksi robotit voisivat soveltua erinomaisesti fyysistä työvoimaa vaativiin rutiininomaisiin tehtäviin. Carea ja Pohjola Sairaala ovat mukana Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun ja Laurea-ammattikorkeakoulun ylimaakunnallisessa yhteistyöhankkeessa, jossa kehitetään uutta ja innovatiivista ratkaisua pienten jätejakeiden keräämiseen, säilyttämiseen ja kuljettamiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme