TTN Sähköpalvelu Oy ja O/Y Valiosähkö A/B ovat yhdistäneet voimansa uuteen sähkö- ja teleurakointialalla toimivaan Sähköpare -konserniin

Jaa

Lehdistö- ja asiakastiedote 4.12.2017 / julkaisuvapaa heti. TTN Sähköpalvelu Oy ja O/Y Valiosähkö A/B ovat yhdessä Aronia Group Oy:n kanssa perustaneet Sähköpare Oy:n, joka on 1.12.2017 tehdyllä kaupalla ostanut perinteikkään helsinkiläisen sähkö- ja teleurakointialan yrityksen O/Y Valiosähkö A/B:n sekä espoolaisen sähköurakointiin erikoistuneen TTN Sähköpalvelu Oy:n osakekannat.

Uusi konsernikokonaisuus muodostaa merkittävän sähköurakoinnin ja kunnossapidon toimijan pääkaupunkiseudulle tavoitteenaan kasvaa ja laajentaa palvelutarjontaansa myös uusiin toimintoihin. Konsernin liikevaihto on yli 5 miljoonaa euroa ja se työllistää yhteensä yli 30 henkilöä.

TTN Sähköpalvelu Oy:n ja O/Y Valiosähkö A/B:n toiminta jatkuu entisellään omina yksiköinään, kaikki työntekijät jatkavat entisissä työtehtävissään ja yritysten yhteystiedot säilyvät muuttumattomina. Yhtiöiden asiakkailta ei vaadita toimenpiteitä asiaan liittyen.

Jari Ellonen, joka jatkaa edelleen O/Y Valiosähkö A/B:n toimitusjohtajana, ottaa vastatakseen myös uuden konsernin toimitusjohtajuuden. TTN Sähköpalvelu Oy:n toimitusjohtajana ja Sähköpare Oy:n varatoimitusjohtajana aloittaa Niklas Gräsbeck.

Sähköpare Oy:n osakkaina ovat TTN Sähköpalvelu Oy:n ja Oy Valiosähkö Ab:n aiemmat omistajat, jotka kaikki jatkavat Sähköpare-konsernin palveluksessa, sekä Aronia Group Oy, joka on vastannut transaktion suunnittelusta ja toteuttamisesta ja vastaa yhdessä toimivan johdon kanssa yritysjärjestelyn jälkeisestä haltuunotosta ja konsernin liiketoiminnan kehittämisestä.Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antavat:

Jari Ellonen
toimitusjohtaja
sähköpare Oy ja O/Y Valiosähkö A/B
puh. +358 400 468 057
jari.ellonen@valiosahko.fi

Niklas Gräsbeck
toimitusjohtaja
TTN Sähköpalvelu Oy
puh. +358 40 562 0513
ttn@saunalahti.fi

Tietoja julkaisijasta

Sähköpare Oy
Viikinkaari 6
00790 HELSINKI

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.