HUS-kuntayhtymä

Tuhannesta leikkauksesta kaksi peruttiin potilastietojärjestelmän ongelmien vuoksi

Jaa

HUS:ssa on jouduttu peruuttamaan vain kaksi silmäleikkausta potilastietojärjestelmän ongelmien vuoksi. Kahdessa päivässä HUS:n sairaaloissa tehdään noin tuhat suunniteltua leikkausta.

HUS:n sairaaloissa oli laaja tietoliikennehäiriö viime tiistaina, kun kaikissa tietojärjestelmissä oli ongelmia. Eilen keskiviikkona havaittiin uusi vika potilastietojärjestelmässä.

- Ainoastaan kaksi promillea leikkauksista on jouduttu perumaan. Tämä on aivan erinomainen tulos ja osoittaa henkilökunnan hienoa venymistä vaikeana aikana, johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi sanoo.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS-kuntayhtymä
HUS-kuntayhtymä
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS-kuntayhtymä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme