Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Tukholmankadun uudistustyöt vaikuttavat liikenteeseen Meilahdessa

Jaa

Tukholmankadun ajoradat päällystetään uudelleen ja bussiliikenteen sujuvuutta parannetaan uusilla kaista- ja pysäkkijärjestelyillä. Tukholmankadun molemmin puolin rakennetaan yksisuuntaiset pyörätiet, minkä ansiosta pyöräily on jatkossa turvallisempaa. Lisäksi vesijohtoja ja kadun kuivatusjärjestelmiä uusitaan.

Aloitamme työt Tukholmankadulla 2. tammikuuta 2018, ja ne valmistuvat heinäkuun lopussa 2018.

Pahoittelemme uudistus- ja korjaustöistä aiheutuvia häiriöitä ja toivomme alueen asukkailta sekä liikenteessä kulkijoilta kärsivällisyyttä.

Väliaikaisia muutoksia liikennejärjestelyissä

Rakennustyöt aiheuttavat väliaikaisia muutoksia liikennejärjestelyissä, kuten autokaistojen linjauksissa ja kevyen liikenteen reiteissä sekä joukkoliikenteen pysäkkien paikoissa. Kiinteistöihin pääsyn joudumme ajoittain hoitamaan poikkeusjärjestelyin. Kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että hälytysajoneuvoilla on esteetön kulku koko korjausurakan ajan.

Korjaustöiden vuoksi Tukholmankadun raitioliikenne joudutaan sulkemaan viikoiksi 20–22.

Liikennejärjestelyjen muutoksista kerrotaan etukäteen kaupungin verkkosivuilla (www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi). Julkisen liikenteen poikkeusreiteistä tiedottaa HSL (www.hsl.fi).

Melua aiheuttavat työt päiväsaikaan

Vesijohtojärjestelmän uusiminen edellyttää louhintatöitä helmi–toukokuun aikana. Melua aiheuttavat työt pyrimme ajoittamaan pääsääntöisesti päiväsaikaan. Louhintatyöt teemme klo 7.00–18.00 ja muut rakentamistyöt tehdään klo 7.00–22.00.

Teemme parhaamme, että lähiympäristölle aiheutuva haitta olisi mahdollisimman vähäinen.

Rakentamisen tilaaja on Helsingin kaupunki ja urakoitsijana toimii Lemminkäinen Infra Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lemminkäinen, Rami Äikäs, työmaapäällikkö
puh. 050 413 1783, etunimi.sukunimi@lemminkainen.com

Helsingin kaupunki, Teemu Koivula, projektinjohtaja
kaupunkiympäristön toimiala
puh. 09 310 399 25, etunimi.sukunimi@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Asukas- ja yrityspysäköinti käyttöön 1.11.2018 Munkkivuoressa, Niemenmäessä, Kivihaassa ja koko Etelä-Haagassa15.10.2018 19:27Tiedote

Helsingin kantakaupungissa käytössä oleva asukas- ja yrityspysäköinti laajenee marraskuussa Munkkivuoreen, Niemenmäkeen, Kivihakaan ja koko Etelä-Haagaan. Muutos tarkoittaa, että pysäköintiin kadunvarsipaikoilla tarvitaan arkisin kello 8–20 marraskuun alusta alkaen asukas- tai yrityspysäköintitunnus. Ilman pysäköintitunnusta katujen varsilla voi pysäköidä pysäköintikiekkoa käyttäen enintään neljä tuntia arkisin kello 8–20. Pysäköintiä ei ole rajoitettu ilta- ja yöaikaan kello 20–8 eikä viikonloppuisin. Liikkeiden edustoilla säilyy asiointipaikkoja, joilla voi pysäköidä lyhytaikaisesti ilman tunnusta.

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 12.10.201812.10.2018 16:23Tiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2018/Kymp_2018-10-12_Ylja_14_Pt/index.html Jaosto kokoontuu seuraavan kerran 26.10.2018 Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme