Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Tule kuuntelemaan JHL:n neuvottelutavoitteista 10.10. Sokos Hotelli Pasilaan

Jaa

Työ- ja virkaehtosopimusten neuvottelukierros käynnistyy Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n osalta marras-joulukuussa. Nykyisten työehtosopimusten voimassaoloaika päättyy lähes kaikilla JHL:n sopimusaloilla tammikuun 2018 lopussa.

Puhutaan työehdoista -tilaisuuksissa käydään läpi tarkemmin mistä neuvotellaan, millaisella työjärjestyksellä ja millaisin tavoittein. Pääkaupunkiseudun tilaisuus järjestetään tiistaina 10.10.2017 kello 17 alkaen Sokos Hotelli Pasilassa (Maistraatinportti 3).

Tilaisuudessa ovat mukana liiton puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine ja neuvottelupäällikkö Kristian Karrasch. Tilaisuuteen osallistuu noin sata alueen aktiivia ja jäsentä.

Toimituksenne edustaja on tervetullut tilaisuuteen. Niemi-Lainetta ja Karraschia voi haastatella tilaisuuden yhteydessä.

JHL hakee tulevissa tes-neuvotteluissa ostovoimaa työntekijöille. Myös työhyvinvointiin pitää nyt satsata.

Yleisistä neuvottelutavoitteistamme voi lukea täältä:

https://www.jhl.fi/jhl-hakee-tulevissa-tes-neuvotteluissa-ostovoimaa-tyontekijoille-myos-tyohyvinvointiin-pitaa-nyt-satsata/

Lisätietoja:

Päivi Niemi-Laine, puheenjohtaja 040 702 4772

Kristian Karrasch, neuvottelupäällikkö, valtio, infra- ja sivistysalat 040 728 9046

Mari Keturi, neuvottelupäällikkö kunta-ala, kirkko ja hyvinvointialat 050 461 9315

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Sörnäisten rantatie 23
00500 HELSINKI

010 77031http://www.jhl.fi

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n 220 000 jäsentä huolehtivat suomalaisten hyvinvoinnista, peruspalveluista ja turvallisuudesta monenlaisissa tehtävissä. Heidän alojaan ovat hoito, hoiva, kasvatus, sivistys, ruokahuolto, tekniikka ja infrastruktuuri, liikenne, puhtaus ja kunnossapito, hallinto, vapaa-aika, kulttuuri, turva ja pelastus. JHL:n jäsenet työskentelevät kunnissa, valtiolla, yrityksissä, järjestöissä ja seurakunnissa. Kunta-alalla JHL on suurin henkilöstöjärjestö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

SAK:laisten kassojen vaatimukset menestyivät merkittäviltä osin markkinaoikeuden päätöksessä YTK-jutussa22.9.2017 15:30Tiedote

Markkinaoikeus katsoo tänään antamassaan ratkaisussa, että Yleisen työttömyyskassa YTK:n markkinointi vuosina 2013–2015 on osaksi harhaanjohtavaa. Oikeuden ratkaisu koskee asiaa, jossa oikeutta pyydettiin ottamaan kantaa YTK:n mainontaan, jossa vertailtiin työttömyyskassojen jäsenmaksuja. Tuomion parasta antia on se, että markkinaoikeus otti YTK:n markkinoinnin tutkittavakseen EU-oikeuden perusteella. Hakemuksen asian selvittämisestä markkinaoikeudessa tekivät JHL:n työttömyyskassa ja kahdeksan muuta SAK:laisten liitojen työttömyyskassaa. Työttömyyskassojen tekemän haastehakemuksen mukaan YTK:n kampanja olisi vertaillut työttömyyskassojen jäsenyyden hintoja harhaanjohtavalla tavalla. Oikeuden mielestä asia oli osaksi näin. Markkinaoikeuden mukaan eräs YTK:n käyttämä mainosvideo on harhaanjohtava, koska se viittaa YTK:n työttömyysturvan olevan muita edullisempi. Tämä harhaanjohtava mainos on omiaan vaikuttamaan palkansaajan taloudelliseen käyttäytymiseen tai aiheuttamaan vahinkoa kilpai

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme