Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Tule kuuntelemaan JHL:n neuvottelutavoitteista 10.10. Sokos Hotelli Pasilaan

Jaa

Työ- ja virkaehtosopimusten neuvottelukierros käynnistyy Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n osalta marras-joulukuussa. Nykyisten työehtosopimusten voimassaoloaika päättyy lähes kaikilla JHL:n sopimusaloilla tammikuun 2018 lopussa.

Puhutaan työehdoista -tilaisuuksissa käydään läpi tarkemmin mistä neuvotellaan, millaisella työjärjestyksellä ja millaisin tavoittein. Pääkaupunkiseudun tilaisuus järjestetään tiistaina 10.10.2017 kello 17 alkaen Sokos Hotelli Pasilassa (Maistraatinportti 3).

Tilaisuudessa ovat mukana liiton puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine ja neuvottelupäällikkö Kristian Karrasch. Tilaisuuteen osallistuu noin sata alueen aktiivia ja jäsentä.

Toimituksenne edustaja on tervetullut tilaisuuteen. Niemi-Lainetta ja Karraschia voi haastatella tilaisuuden yhteydessä.

JHL hakee tulevissa tes-neuvotteluissa ostovoimaa työntekijöille. Myös työhyvinvointiin pitää nyt satsata.

Yleisistä neuvottelutavoitteistamme voi lukea täältä:

https://www.jhl.fi/jhl-hakee-tulevissa-tes-neuvotteluissa-ostovoimaa-tyontekijoille-myos-tyohyvinvointiin-pitaa-nyt-satsata/

Lisätietoja:

Päivi Niemi-Laine, puheenjohtaja 040 702 4772

Kristian Karrasch, neuvottelupäällikkö, valtio, infra- ja sivistysalat 040 728 9046

Mari Keturi, neuvottelupäällikkö kunta-ala, kirkko ja hyvinvointialat 050 461 9315

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Sörnäisten rantatie 23
00500 HELSINKI

010 77031http://www.jhl.fi

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n 220 000 jäsentä huolehtivat suomalaisten hyvinvoinnista, peruspalveluista ja turvallisuudesta monenlaisissa tehtävissä. Heidän alojaan ovat hoito, hoiva, kasvatus, sivistys, ruokahuolto, tekniikka ja infrastruktuuri, liikenne, puhtaus ja kunnossapito, hallinto, vapaa-aika, kulttuuri, turva ja pelastus. JHL:n jäsenet työskentelevät kunnissa, valtiolla, yrityksissä, järjestöissä ja seurakunnissa. Kunta-alalla JHL on suurin henkilöstöjärjestö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme