Academy Finland Oy

Tulevaisuuden koulu toi kiihdytetyn oppimisen Suomeen – nyt toimialojensa suunnannäyttäjät Accenture ja LeaseGreen haastavat perinteiset tavat rekrytoida ja kouluttaa osaajia

Jaa

Tulevaisuuden koulu Academy toi Suomeen kiihdytetyn oppimisen menetelmään perustuvan intensiivikoulutuksen, jolla ratkotaan monialaiseen osaajatarpeeseen liittyviä ongelmia. Academyn uusi oma kampus valmistuu Espoon Keilarantaan keväällä juuri sopivaan aikaan, sillä uudet ja samalla Suomen historian ensimmäiset yksittäisille yrityksille räätälöidyt koulutusohjelmat täyttävät tuliterät luokkatilat kesäksi. Energiatehokkuuteen painottuva luokka toteutetaan yhteistyössä Suomen johtavan energiapalveluyhtiön LeaseGreenin kanssa. Accenture puolestaan panostaan omalla luokallaan Java-ohjelmoinnin koulutukseen. Tällaisia yksittäisille yrityksille suunniteltuja ja toteutettuja kiihdytetyn oppimisen koulutusohjelmia ei ole järjestetty aikaisemmin Suomessa. Kuka tahansa voi hakea ohjelmiin ja mukaan valitut henkilöt työllistyvät kyseisiin yrityksiin jo 12 viikon opintojen jälkeen.

LeaseGreenin toimitusjohtaja Tomi Mäkipelto on vaikuttunut Academyn vahvasta tulosta Suomen markkinoille.
LeaseGreenin toimitusjohtaja Tomi Mäkipelto on vaikuttunut Academyn vahvasta tulosta Suomen markkinoille.

Koulutus- ja rekrytointiala kohtaa uusia tuulia Suomessa keväällä. Academy toteuttaa Suomen ensimmäiset yksittäisille yrityksille suunnatut kiihdytetyn oppimisen koulutusohjelmat. IT-painotteinen Java-ohjelmoinnin luokka toteutetaan yhteistyössä Accenturen kanssa.

Suomen johtava energiapalveluyhtiön LeaseGreenin ohjelma puolestaan keskittyy energiatehokkuuden koulutukseen. Nämä räätälöidyt intensiivikoulutuksen ohjelmat ovat Suomen historian ensimmäiset ja niillä vastataan kasvavaan osaajatarpeeseen.

Academyn toimitusjohtaja Jukka Pulkkisen mukaan yritys kouluttaa uusia osaajia monialaisesti, vaikka ensimmäiset luokat Suomessa ovatkin IT-painotteisia.

- Yrityskohtaiset koulutusohjelmat suunnitellaan yhdessä asiakasyrityksen kanssa, jolloin koulutussisällöt sovitetaan sekä asiakkaan tarpeeseen että kiihdytetyn oppimisen menetelmään. Pystymme kouluttamaan 12 viikossa uusia osaajia monilla eri aloilla toimiville yrityksille, Pulkkinen kertoo.

LeaseGreenin toimitusjohtaja Tomi Mäkipelto näkee Academyssa paljon yhteneväisyyksiä oman yhtiönsä kanssa.

- Academy on meidän lailla luonut murrosta toimialaansa ja tuonut markkinaansa täysin uuden tavan toimia. Haluamme olla innovatiivisia, mistä äskettäin lanseeraamamme Energiaremontti on hyvä esimerkki. Pienennämme asiakkaidemme hiilijalanjälkeä talo kerrallaan ja samalla Suomen kansallisvarallisuuden arvo kasvaa. Energiaremontteja tehdään kiihtyvällä tahdilla, ja tämä edellyttää luonnollisesti paljon osaavia tekijöitä, Mäkipelto valottaa yhteistyön taustoja.

Accenturen johtaja Antti Hoikkala puolestaan kertoo Academyn vahvuudeksi löytää oikeat osaajat oikeisiin töihin.

- Meitä kiehtoo tässä konseptissa Academyyn valittujen henkilöiden hyvin monimuotoiset taustat. Osalla hakijoista on jo pitkä työhistoria, mutta he haluavat tehdä ammatinvaihdon ja ovat hyvin motivoituneita oppimaan uutta ja nopeasti. Nämä henkilöt tuovat meidän tiimeihimme omien kokemustensa myötä myös muita vahvuuksia kuin koodaustaidon, Hoikkala perustelee yhteistyön aloitusta.

Ainutlaatuisen rekrytointiprosessin kautta molempiin ohjelmiin valitaan mukaan parikymmentä kriteerit täyttävää henkilöä, jotka työllistyvät näihin kahteen yritykseen jo 12 viikon opintojen jälkeen.

Academyn toimitusjohtaja Jukka Pulkkinen antaa mielellään lisätietoja yhteistyöhön liittyen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jukka Pulkkinen
Managing Director
Academy Finland
+358 50 447 2747
jukka.pulkkinen@academy.fi

Kuvat

LeaseGreenin toimitusjohtaja Tomi Mäkipelto on vaikuttunut Academyn vahvasta tulosta Suomen markkinoille.
LeaseGreenin toimitusjohtaja Tomi Mäkipelto on vaikuttunut Academyn vahvasta tulosta Suomen markkinoille.
Lataa
Academyn uusi kampus valmistuu Espoon Keilarantaan keväällä.
Academyn uusi kampus valmistuu Espoon Keilarantaan keväällä.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Academy pähkinänkuoressa


Academy on osa Academic Work -konsernia, joka on yksi Pohjoismaiden suurimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Academy kouluttaa mukaan valitut henkilöt uuteen ammattiinsa kiihdytetyn oppimisen keinoin vain 12 viikossa. Rekrytointiprosessissa painotetaan henkilöiden kognitiivisia kykyjä sekä motivaatiota. Substanssiosaamisen lisäksi Academy tarjoaa Soft Skills -koulutusta viestintä- ja myyntitaidoista, projektien vetämisestä sekä ketteristä menetelmistä. Koulutus on valituille henkilöille maksuton ja mukaan päässeille taataan työllistyminen – taustasta riippumatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Academy Finland Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme