Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Tulevan lauantain Ystäväluistelu Espoon Tapiolassa on talvitapahtumien helmi

Jaa

Ystäväluistelu on uniikki talvitapahtuma Espoon Tapiolan sydämessä tulevana lauantaina 10.2.2018 klo 17. Tapiolan Jääpuutarhan luistinrata avautuu taitoluisteluesitysten jälkeen yleisöluistelulle Tapiola Sinfoniettan musikaalikonsertin tahtiin. Jättiscreenillä tapahtumassa esitettävä konsertti on katsottavissa myös livelähetyksenä verkossa. Suosittu talvitapahtuma on kerännyt vuosittain tuhansia kävijöitä jäälle ja konserttisaliin.

Ystäväluistelusta voi nauttia niin Tapiolan Jääpuutarhan luistelukentällä kuin konsertissa Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa.

Tapiola Sinfoniettan konsertissa kuullaan rakastettuja klassikoita muun muassa My Fair Ladysta ja Viulunsoittaja katolla -musikaalista, kun Tapiola Sinfonietta saa solisteikseen Taideyliopiston musiikkiteatterilaulajat. Orkesteria Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa johtaa Markku Luuppala.

Tapiolan Jääpuutarhassa nähdään upeita taidonnäytteitä Espoon Taitoluisteluklubilta, Olarin Voimistelijoilta ja Espoo Synchronized Skatersilta. Esitysten jälkeen kaikki ovat tervetulleita luistelemaan jäälle suurelta näytöltä suorana esitettävän musikaalikonsertin tahtiin. Konsertin jälkeen yleisöluistelu jatkuu DJ OttoPetterin ja DJ SkeniksW:n vauhdittamana.

Tapahtuman juontaa jäältä käsin Anna-Liisa Tilus ja Tapiolasalista orkesterin intendentti Juha Ahonen.

Ruokatorilla nälkäisiä luistelijoita palvelevat ravintolat Fat Lizard, Fisu ja Ranet sekä Lions Club Espoo/Keskus. Kahvilapalveluita tarjoavat Café Mezzo, Kahvila Hile ja Torikahvila.

Konserttiliput Tapiolasaliin 5 € Lippupisteestä. Tapiolan Jääpuutarhaan on vapaa pääsy koko illan ajan.

Tapahtuma on katsottavissa suorana lähetyksenä osoitteessa espoo.fi/livetapahtumat

Tapahtuman tekevät yhdessä
Espoon liikuntapalvelut / Espoo liikkuu ja
Espoon kaupungin kulttuurin tulosyksikkö / KulttuuriEspoo

Ohjelmamuutokset mahdollisia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sirpa Hickman
Projektikoordinaattori
Espoon kaupunki

043 827 2319
sirpa.hickman@espoo.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo mukana Eurocities-verkoston Mayor’s Summit -tapaamisessa Brysselissä 20.-21.3.201921.3.2019 12:06:16 EETTiedote

Espoo osallistuu pienellä delegaatiolla Eurocities-verkoston Mayor’s Summit -tapaamiseen Brysselissä. Tapahtuma kokoaa eurooppalaisten suurten ja keskisuurten kaupunkien johtoa yhteen julkistamaan kaupunginjohtajien agendaa (City leaders’ Agenda for Europe) eurooppalaiseen päätöksentekoon ja tulevaisuuden johtamiseen. Kaupunkien rooli on keskeinen Euroopan tulevaisuudelle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme