Halti Oy

Tulevana viikonloppuna 1-3.9 järjestetään ensimmäinen Halti Outdoor Weekend Vuokatissa

Jaa

LEHDISTÖTIEDOTE 29.8.2017. Kyseessä on Kainuun suurin ja monipuolisin ulkoilutapahtuma, joka on täynnä tekemistä kaiken ikäisille. Perinteinen Vuokatin Vaellus on järjestetty vuodesta 1945 alkaen ja tänä vuonna tapahtuma laajenee koko viikonlopun kestäväksi, monipuoliseksi vaelluksen, polkujuoksun ja maastopyöräilyn kokonaisuudeksi.

Tapahtuman pääareenana toimivat upeat Vuokatin vaarat, jotka tarjoavat sekä fyysisiä haasteita että unohtumattomia vaelluselämyksiä. Pisimmillä vaellusreiteillä osallistujat pääsevät kokemaan Vuokatin legendaarisen 13 vaaran ylityksen ja ultramatkan polkujuoksijat saavat kokea Hiidenportin kansallispuiston mykistävän kanjonin.

”Monien tutkimusten mukaan liikkuminen luonnossa lisää elinvoimaa ja luovuutta sekä lievittää stressiä ja parantaa keskittymiskykyä. Olemme yhdessä Haltin ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa rakentaneet tapahtuman, johon on helppo tulla koko perheellä liikkumaan ja nauttimaan ainutlaatuisesta Kainuun luonnosta.”, kertoo tapahtumapäällikkö Marita Kaipainen Kainuun Liikunnasta.

Viikonlopun aikana Vuokattihallissa ja sen ympäristössä on tarjolla monenlaista tekemistä ja näkemistä. Luvassa on muun muassa varustedemoja ja maksuttomia luentoja. Iivo Niskasen valmentaja Olli Ohtonen luennoi kestävyysharjoittelusta polkujuoksijan näkökulmasta ja vuoristo-opas Josef Westerlund opastaa onnistuneen vaellusretken suunnitteluun ja toteutukseen. Vaelluksen jälkeen on mahdollista huoltaa kehoa metsäjoogassa. Perheen pienimmät pääsevät nikkaroimaan linnunpönttöjä, rapsuttamaan kaverikoiria ja tutustumaan pelastusajoneuvoihin.

Halti Outdoor Weekendiin odotetaan tänä vuonna noin tuhatta kävijää ja tapahtuman toteutukseen osallistuu noin 100 talkoolaista. Tapahtumiin voi ilmoittautua vielä paikan päällä.

Halti Outdoor Weekend tulevaisuudessa myös ulkomaille

Pääyhteistyökumppanina Halti on satsannut Outdoor Weekendin kehittämiseen merkittävästi. ”Haltin missio on inspiroida ihmisiä liikkumaan luonnossa ja tämä on yksi luonnollinen tapa toteuttaa sitä. Tulemme myös mahdollistamaan Halti Outdoor Weekend tapahtuman tulevaisuudessa ulkomailla. Vastaava tapahtuma toteutetaan pilottina Kiinassa keväällä 2018, yhdessä paikallisen kumppanin kanssa. Suomen puhdas ja ainutlaatuinen luonto ja suomalaisten mutkaton suhtautuminen luontoliikkumiseen on kansainvälisesti ainutlaatuista. Haltin tekninen osaaminen neljän vuodenajan vaatettamiseen ja varustamiseen tukee rooliamme tapahtuman kumppanina.” kertoo Haltin toimitusjohtaja Sami Kiiski.

Suomi 100 -yritysyhteistyö

Halti Outdoor Weekend on Haltin Suomi 100 -yhteistyöhanke ja osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. ”Yhteistyöllä haluamme juhlistaa suomalaista luontoa ja 40-vuotista tarinaamme. Haluamme innostaa luontoon myös ihmisiä jotka eivät sinne syystä tai toisesta itse hakeudu. Olemme yhdessä Kainuun Liikunnan ja HOPE hyväntekeväisyysjärjestön kanssa sponsoroineet tapahtumaan perheitä, joilla ei taloudellisista syistä johtuen olisi muuten mahdollisuutta osallistua. Varustamme heidät ja opastamme heitä erätaitoihin. Haluamme näin tukea nuoria uuden harrastuksen aloittamisessa.” jatkaa Haltin Brand Manager Hanna-Liisa Erkheikki.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa tapahtumasta; www.outdoorweekend.fi
 
Sami Kiiski, Toimitusjohtaja, Halti Oy
Puh. 050-389 0901, Sami.Kiiski@halti.fi

Hanna-Liisa Erkheikki, Brand Manager, Halti Oy
Puh. 040-524 1718, Hanna-Liisa.Erkheikki@halti.fi

Marita Kaipainen, Tapahtumapäällikkö, Kainuun Liikunta ry
Puh. 044-5325916, Marita.Kaipainen@kainuunliikunta.fi

Kuvat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Halti Oy
Halti Oy
Massbyntie 101
01151 Söderkulla

(09) 8520 81http://www.halti.fi

Halti on suomalainen outdoor-tuotteiden valmistaja. Olemme erikoistuneet urheilu- ja ulkoiluvaatteisiin sekä retkeilyvarusteisiin, joiden ylivoimainen toiminnallisuus sekäälykäs ja luonnon inspiroima suunnittelu auttavat retkeilijöitä kokemaan huippuhetkiä luonnossa.Valmistamme tuotteita uteliaille, aktiivisille ja vaativille outdoor-harrastajille, jotka arvostavat erinomaista toiminnallisuutta, parhaita teknisiä materiaaleja, täydellistä istuvuutta ja kauniin minimalistista pohjoismaista designia. Viimeisten 40 vuoden aikana Halti-tuotteita on käytetty eräissä maailman kauneimpiin ja unohtumattomimpiin kuuluvista paikoista. Olemme yksi harvoista toimialamme yrityksistä, jotka ovat varustaneet retkikuntia sekä pohjoisnavalle, etelänavalle että Mount Everestille. Meillä Haltilla jatkuu perinne innoittaa ihmisiä kokemaan luonto sellaisena kuin se on parhaimmillaan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Halti Oy

Suomen monipuolisin luontoliikuntatapahtuma Halti Outdoor Weekend järjestetään jälleen syyskuussa Vuokatissa!19.3.2018 15:00Tiedote

7.–9. syyskuuta 2018 Vuokatin hienoissa vaaramaisemissa järjestettävä tapahtuma kokoaan yhteen polkujuoksijat, vaeltajat ja pyöräilijät. Tapahtuman juuret ovat vuodesta 1945 järjestetyssä Suomen vanhimmassa vaellustapahtumassa Vuokatin Vaelluksessa, jonka perinteitä vaalitaan edelleen. Vuonna 2017 Halti lähti mukaan kehittämään tapahtumaa, ja tavoitteena onkin tarjota upeita luontokokemuksia eri lajien parissa kaikenikäisille sekä eri intensiteetillä urheileville ja ulkoileville luontoliikkujille. Tulevana syksynä lajikirjo laajenee entisestään, ja ohjelmassa on myös melontaa, metsäjoogaa ja oma vaellus koiraystäville.

HALTI-HIILIKUITUAHKIO ISPO AWARD -palkinnon voittaja 2016 - Outdoor / Talviretkeilyvarusteet21.1.2016 08:24Tiedote

Halti on vuodesta 1976 alkaen valmistanut innovatiivisia tuotteita, jotta kaikki ihmiset voisivat liikkua luonnossa entistä helpommin ja turvallisemmin. Viimeisten 40 vuoden aikana Halti-tuotteita on käytetty monissa maailman kauneimmissa ja unohtumattomimmissa paikoissa. Olemme yksi harvoista yrityksistä, jotka ovat varustaneet retkikuntia sekä pohjoisnavalle, etelänavalle että Mount Everestille. Haltin palkittu hiilikuituahkio jatkaa tätä samaa perinnettä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme