Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Tunneteatteri pistää metsän rokkaamaan

Jaa

Tunneteatterin Metsä rokkaa! -esityksessä tapahtuu kummia, kun lentokoneellinen rokkareita ja julkkiksia tekee pakkolaskun metsään. Helsingin työväenopiston ja Kehitysvammatuki 57 ry:n yhteisen teatteriryhmän esitys nähdään 25.4.–2.5. Opistotalossa Helsinginkadulla.

Tunneteatteri. Kuva: Jenni Granqvist
Tunneteatteri. Kuva: Jenni Granqvist

Työväenopiston ja Kehitysvammatuki 57 ry:n vekkaritoiminnan yhteinen Tunneteatteri esittää Metsä rokkaa! -esityksen Opistotalon juhlasalissa 25.4.–2.5.2019. Esityksen ovat ohjanneet Markku Ihamäki ja Hanna Häyhä

Metsä rokkaa! -esityksessä lentokoneellinen rokkareita ja julkkiksia tekee pakkolaskun metsään. Metsästä löytyy maaginen nuotio, jonka äärellä he kohtaavat jännittävät eläimet, peikot ja haltijat.

Mitä tapahtuu kun rokkarit ja eläimet kohtaavat toisensa? Syntyykö riita vai löytyykö yhteinen sävel?

Kaikki esityksen hahmot, kohtaukset ja tarinat ovat tunneteatterilaisten itse ideoimia. Myös esityksessä kuultava musiikki on ryhmäläisten itse valitsemaa.

Esitykset:

to 25.4. klo 12 (ensi-ilta)

la 27.4. klo 14

to 2.5. klo 12

Opistotalo, juhlasali, Helsinginkatu 26

Vapaa pääsy. Ei ennakkovarauksia. Esityksen kesto noin 40 min.

Tunneteatteri on työväenopiston ja Kehitysvammatuki 57 ry:n yhteinen teatteriryhmä, jossa on 15 osallistujaa ja kaksi vertaisryhmän vetäjää. Vertaisryhmän vetäjät vastaavat myös ryhmän ohjaamisesta. Ryhmässä toimii lisäksi taustatukityöntekijä sekä kolme vapaaehtoista taustatukihenkilöä.

Metsä rokkaa! on Tunneteatterin seitsemäs esitys ja ensimmäinen, jonka ryhmä on suunnitellut alusta loppuun itse.

Esiintyjät:

Jaana Vasenius, Ari Pesonen, Anu Kauppila, Timo Jäppinen, Joni Kaikko, Juha Salo, Joni Hämäläinen, Christa Torkkel, Joonas Laatikainen, Veli-Pekka Venho, Oona Karjalainen, Aarno Koivula, Jarmo Laamanen, Seppo Rapeli, Michael Rapp-Kaplan, Outi Kero, Jussi Broman, Milla Hilke, Janna Inkinen, Jenni Granqvist, Niina Laitila

Ohjaus: Markku Ihamäki ja Hanna Häyhä

Käsikirjoitus: Työryhmä

Lisätiedot:

Markku Ihamäki, ohjaaja

ihamaki.markku@gmail.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mari Larkovirta
viestintäsuunnittelija
mari.larkovirta@hel.fi
puh. 09 310 88599

Kuvat

Tunneteatteri. Kuva: Jenni Granqvist
Tunneteatteri. Kuva: Jenni Granqvist
Lataa
Tunneteatteri. Kuva: Jenni Granqvist
Tunneteatteri. Kuva: Jenni Granqvist
Lataa
Tunneteatteri. Kuva: Jenni Granqvist
Tunneteatteri. Kuva: Jenni Granqvist
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Töysänkatu 2 D
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä.
Toimialalla on neljä palvelukokonaisuutta ja hallinto.

  • varhaiskasvatus ja esiopetus
  • perusopetus
  • lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö
  • ruotsinkieliset palvelut
  • hallinto

Toimintaa ja hallintoa johtaa toimialajohtaja Liisa Pohjolainen. Koko toimiala toimii kasvatus- ja koulutuslautakunnan alaisuudessa. Lautakunnassa on suomenkielinen ja ruotsinkielinen jaosto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Helsinki Education Week valtaa taas pääkaupungin marraskuussa17.4.2019 07:20:00 EESTTiedote

Helsinki Education Week järjestetään toista kertaa 4.–8.11.2019. Tapahtumakokonaisuus tekee näkyväksi helsinkiläisissä päiväkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa tehtävää työtä. Viime vuonna viikon aikana järjestettiin yli 120 oppimiseen liittyvää tapahtumaa ympäri kaupunkia. Suuri osa ohjelmasta järjestetään yhdessä kansainvälisten oppimisen asiantuntijoiden ja kehittäjien kanssa.

Ennakkotiedote: Helsingin kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu tiistaina 16.4.201912.4.2019 11:44:58 EESTTiedote

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan kokous pidetään tiistaina 16. huhtikuuta klo 16.00. Kokouksen esityslista on julkaistu kasvatuksen ja koulutuksen toimialan https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/lautakunnat-ja-johtokunnat/kasvatus-ja-koulutus-asiakirja?year=2019&ls=11&doc=Kasko_2019-04-16_Kklku_5_El verkkosivuilla. Esityslistalla on muun muassa toimialan toimintakertomus vuodelta 2018. Toimintakertomuksessa kuvataan toimialan ensimmäistä kokonaista toimintavuotta, asetettujen tavoitteiden saavuttamista, taloutta ja henkilöstöä. Vuoden 2018 aikana jatkettiin kasvatuksen ja opetuksen uudistamista uusien varhaiskasvatus- ja opetussuunnitelmien sekä kaupunkistrategian mukaisesti. Helsingin kasvu ja kansainvälistyminen näkyivät kasvatuksessa ja koulutuksessa. Asiakasmäärät kasvoivat niin varhaiskasvatuksessa, perusopetuksessa, lukiokoulutuksessa, työväenopistoissa kuin ammatillisessa koulutuksessa. Varhaiskasvatuksen kysyntä kasvoi kaikissa ikäryhmissä. Syksyllä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme