Laurea

Tunnetut suomalaiset organisaatiot osallistuvat Cambridgen innovaatioleirille

Jaa

Cambridgen yliopistossa järjestetään 10. - 13.4.2018 USCO Business Camp -innovaatioleiri suomalaisille organisaatioille. Leirin tavoitteena on huipputason innovaatioprosessin kehittäminen erityisesti palveluiden kehittämisen näkökulmasta. Osallistujina ovat Danke Bank, Fennia, Humap Consulting, Isännöintiverkko, Kesko, Keva, Silta, Verohallinto ja Business Finland.

Viikon aikana organisaatiot saavat ohjausta mm. Cambridgen Innovaatioprofessorilta Tim Minshalilta, jolla on laaja kokemus tunnettujen kansainvälisten organisaatioiden innovaatioprosessin kehittämisestä.

Cambridge tarjoaa loistavan mahdollisuuden mukana oleville organisaatioille tutustua kansainvälisen huipputason tutkimukseen innovaatioiden saralla ja täten tuoda innovaatioiden huippuosaamista Suomeen.

USCO Business Camp on osa Business Finlandin rahoittamaa USCO-projektia, joka on budjetiltaan 1 milj. euron tutkimus- ja kehittämishanke. USCOn toteuttajaorganisaatiot ovat Laurea-ammattikorkeakoulu ja Tampereen yliopisto.
 
Lisätietoja:
Ruusa Ligthart, USCO-hankkeen projektipäällikkö, Laurea-ammattikorkeakoulu
ruusa.ligthart@laurea.fi, puh. 0505015100

Yhteyshenkilöt

Laurea viestintä:
viestinta@laurea.fi

Tietoja julkaisijasta

Laurea
Laurea
Ratatie 22
01300 Vantaa

09 8868 7150http://www.laurea.fi

Laurea-ammattikorkeakoulu toimii Uudellamaalla kuudella kampuksella. Opiskelussa keskeistä ovat työelämän tarpeista tulevat aidot toimeksiannot, kuten projektit, joiden ansiosta opiskelijat verkostoituvat jo opiskeluaikanaan ja oppivat tärkeitä työelämässä tarvittavia taitoja. Laurea-yhteisöön kuuluu noin 7 800 opiskelijaa, 500 henkilökunnan jäsentä ja 22 000 Laurean alumnia. Laurea on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhteisö.

Laureassa tehdään käytännönläheistä tutkimus- ja kehitystyötä strategisilla tutkimusalueilla, jotka perustuvat tulevaisuuden tarpeisiin ja vahvaan osaamiseen sosiaali- ja terveysalalla, palveluliiketoiminnassa sekä turvallisuudessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Laurea

Robotit helpottamassa hoitohenkilön arkea sairaaloissa21.11.2018 14:15Tiedote

Tutkimusten mukaan hoitohenkilöstön työajasta jopa 30 prosenttia menee muuhun kuin varsinaiseen hoitotyöhön. Siksi robotit voisivat soveltua erinomaisesti fyysistä työvoimaa vaativiin rutiininomaisiin tehtäviin. Carea ja Pohjola Sairaala ovat mukana Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun ja Laurea-ammattikorkeakoulun ylimaakunnallisessa yhteistyöhankkeessa, jossa kehitetään uutta ja innovatiivista ratkaisua pienten jätejakeiden keräämiseen, säilyttämiseen ja kuljettamiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme