Kustannusosakeyhtiö Otava

Tunteet ovat työyhteisöille voimavara – vanhat ajatusmallit joutavat romukoppaan Camilla Tuomisen suositussa uutuuskirjassa

Jaa

“Mitä hyötyä tästä tunnejutusta on, kun meillä on tuhat tärkeämpää asiaa kuin se, että jollain tyypillä on nyt pikkasen paha mieli?” Camilla Tuominen tuulettaa työ- ja tunne-elämään liittyviä ajatusmalleja suositussa uutuuskirjassaan Tunteet ei kuulu työpaikalle. Uutuuskirjasta otettiin toinen painos vain viikko ilmestymisen jälkeen.

Camilla Tuominen. Kuva Toni Härkönen 2020.
Camilla Tuominen. Kuva Toni Härkönen 2020.

KTM ja vuoden businessvaikuttaja Camilla Tuominen kannustaa uutuuskirjassaan Tunteet ei kuulu työpaikalle kaikkia olemaan rohkeasti omanlaisensa ja kohtaamaan avoimesti omat tunteensa. Suositusta uutuuskirjasta otettiin toinen painos vain viikko ilmestymisen jälkeen. 

Tulevaisuudessa pärjätäksemme meidän on siirryttävä kohti epämääräisempiä, monen ”mössöksi” kokemia tunnetaitoja. Tunteiden luoma turvallisuus luo parhaat työpaikat, avaa portit luovuuteen ja ongelmien ratkaisuun”, Tuominen kommentoi.  

Kirjassaan Tunteet ei kuulu työpaikalle Tuominen tekee yhteenvedon ja analyysin sadoista vastauksista, kommenteista ja tarinoista, joita on kerännyt vetämissään koulutuksissa ja työpajoissaTeos esittelee luovia ratkaisuja ja työkaluja tunneälykkäämpien työyhteisöjen luomiseen.  

Camilla Tuominen (KTM, psykologian perusopinnot) on suosittu puhuja, kirjailija, kuvittaja ja vuoden 2019 businessvaikuttaja. Hän uskoo, että yksilöiden ja yritysten tulevaisuuden kilpailukyky riippuu tunteiden johtamisen taidoista. 

 

Lisätiedot, arvostelukappaleet ja tekijän haastattelupyynnöt: adele.couavoux@otava.fi  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Camilla Tuominen. Kuva Toni Härkönen 2020.
Camilla Tuominen. Kuva Toni Härkönen 2020.
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Kirveitä, moottorisahoja ja saunoja − 17.9. ilmestyvä Guinnessin ennätystenkirja kutsuu tutkimaan maailmaa15.9.2020 09:12:00 EESTTiedote

Legendaarinen Guinness World Records 2021 on taas täynnä uskomattomia ennätyksiä. Pandemiasta huolimatta vuoden aikana Guinnessille saapui 32 986 ennätyshakemusta eri puolilta maailmaa − noin 90 ennätystä päivässä. Julkaistujen ennätysten joukossa on useita suomalaisennätyksiä. Esimerkiksi pääministerimme Sanna Marin pitää hallussaan nuorin pääministeri virassa -ennätystä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme